ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άπαντες "ετοιμοπόλεμοι" ενόψει Αρη

Άπαντες "ετοιμοπόλεμοι" ενόψει Αρη
INTIME SPORTS

Άπαντες παρόντες για τον Φερέιρα ενόψει Αρη και στην τελευταία προπόνηση με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει ευχάριστο "πονοκέφαλο" ενόψει αποστολής.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο το Σάββατο το πρωί, αν φυσικά δεν προκύψει κάποιο θέμα της τελευταίας στιγμής για την αποστολή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και την Παρασκευή είδε όλους του παίκτες του να δίνουν κανονικά το παρών στο πρόγραμμα εκγύμνασης.

Αν το Σάββατο το πρωί στο χαλάρωμα δεν προκύψει κάτι όπως πριν το ματς με τον ΟΦΗ όπου ο Μαρίνος είχε κάποιο πρόβλημα, τόττε ο 65χρονος θα προβληματιστεί ποιον θα αφήσει εκτός του ματς στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Μοναδικές απουσίες ήταν οι μακροχρόνια τραυματίες Χριστοδουλόπουλος και Νίνης, οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Την Παρασκευή, στην προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα σε τρία γκρούπ εναλλάξ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ