ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στάθηκαν στην δουλειά οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Στάθηκαν στην δουλειά οι παίκτες του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Οι Ατζαγκούν, Ντίνας και Αμπεΐντ υποστήριξαν ότι τα κακώς κείμενα του φιλικού με την Παναχαϊκή μπορούν να καλυφθούν μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις.

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Παναχαϊκή πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα αλλά μετά το τέλος του αγώνα δεν ήταν χαρούμενος για αυτό λόγω της ήττας του Τριφυλλιού.

Βέβαια όπως υποστήριξε ο Νιγηριανός τα φιλικά είναι για να βγαίνουν τα απαραίτητα συμπεράσματα τα οποία πρέπει να διορθώνονται μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις:

"Δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και ομαδική δουλειά. Δεν ήμασταν καλοί, δεν αξίζαμε βεβαίως την ήττα αλλά σίγουρα δεν αξίζαμε και τη νίκη.

Για αυτό όμως είναι τα φιλικά παιχνίδια για να διαπιστώνονται ελαττώματα, μειονεκτήματα και να διορθώνονται μέσα από την προπόνηση".

Εσύ πόσο καιρό θα χρειαστείς για να είσαι στην κατάσταση που επιθυμείς;
"Δεν έχω πολύ καιρό με την ομάδα και θα χρειαστώ μια-δυο εβδομάδες ακόμα για να μπορώ εγώ να πω ότι είμαι έτοιμος να προσφέρω αυτά που θέλω. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προπονητή το πότε θα με επιλέξει για να προσφέρω".

Από την πλευρά του ο Θανάσης Ντίνας υποστήριξε:

"Δεν ήμασταν καλοί. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που αξίζαμε. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να έρθουν τα αποτελέσματα. Δεν είναι θέμα ψυχολογίας. Δεν θέλουμε τις νίκες για να αποκτήσουμε ψυχολογία, θέλουμε τις νίκες για να πάρουμε βαθμούς".

Στη διάρκεια του ημιχρόνου, ο Θανάσης Ντίνας βραβεύτηκε από τον ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής, τον Αλέξη Κούγια. Μετά την παραλαβή της πλακέτας του, ο Ντίνας ευχαρίστησε από τα μεγάφωνα τους οπαδούς και όλους τους ανθρώπους της πατρινής ομάδας για τη βοήθεια τους στην εξέλιξη της καριέρας του.

Όσο για τον Αμπεΐντ είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπρεπε να παρουσιαστούμε έτσι. Θα πρέπει να νικάμε όλα τα ματς, να δουλεύουμε ομαδικά για να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ματς για το πρωτάθλημα με τον Πλατανιά, στο οποίο θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα απ' ότι σήμερα για να διεκδικήσουμε όσα θέλουμε και να πετύχουμε αυτό που πρέπει να πετύχει ο Παναθηναϊκός, διότι δεν υπάρχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ