ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

NBA: Οι Μπρούκλιν Νετς θα αποσύρουν τη φανέλα του Βινς Κάρτερ

New Jersey Nets' Vince Carter brings the ball up court against the Cleveland Cavaliers during an NBA basketball game Tuesday, Dec. 4, 2007, in Cleveland. (AP Photo/Mark Duncan)
New Jersey Nets' Vince Carter AP

Οι Μπρούκλιν Νετς θα αποσύρουν την επόμενη σεζόν τη φανέλα με το No.15, τιμώντας τον Βινς Κάρτερ για την προσφορά του στην ομάδα από το 2004 μέχρι το 2009.

Ο Βινς Κάρτερ θα τιμηθεί από τους Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι έλαβαν την απόφαση να αποσύρουν τη φανέλα του (No.15) την επόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσαν το απόγευμα της Τετάρτης (15/5).

Ο Κάρτερ αγωνίστηκε στους Νετς από το 2004 μέχρι το 2009, σε μια περίοδο που οδήγησε τον σύλλογο σε τρεις προκρίσεις στα playoffs του NBA, με τον ίδιο να συγκαταλέγεται ισάριθμες φορές στο All-Star Game.

Ο παλαίμαχος γκαρντ μπήκε σε ένα κλειστό κλαμπ του franchise του Μπρούκλιν, με επτά αθλητές των οποίων οι φανέλες έχουν αποσυρθεί. Η ιστορική λίστα απαρτίζεται από τους εμβληματικούς Μπιλ Ράσελ (No.6), Τζέισον Κιντ (No.5), Ντράζεν Πέτροβιτς (No.3), Τζον Γουίλαμσον (No.23), Μπιλ Μελτζιόνι (No25), Τζούλιους Ίρβινγκ (No.32) και Μπακ Γουίλιαμς (No.52).

Ο Κάρτερ μέτρησε στην καριέρα του 16.7 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ ανά μέσο όρο σε 1541 ματς.

TAGS ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ