ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στασιμότητα με Εσιέν στον Παναθηναϊκό

AC Milan's Michael Essien controls the ball during their Italian Serie A soccer match against Napoli at San Paolo stadium in Naples February 8, 2014. REUTERS/Giampiero Sposito (ITALY  - Tags: SPORT SOCCER)
Εσιέν REUTERS

Στον Παναθηναϊκό παραμένουν αισιόδοξοι για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης με τον Μίκαελ Εσιέν, αλλά, δεν επιθυμούν να αφήσουν την υπόθεση να τραβήξει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Νέες φήμες για προτάσεις από το MLS για τον Γκανέζο χαφ.

Ο Μίκαελ Εσιέν παραμένει στο επίκεντρο της επικαιρότητας για τον Παναθηναϊκό, αφού, οι μεν φίλοι του Τριφυλλιού περιμένουν την κατάληξη της υπόθεσης, οι δε Φύσσας και Βόκολος, επιθυμούν να κλείσουν το ζήτημα με θετικό ή αρνητικό τρόπο το συντομότερο δυνατό.

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (16-17/5) δεν σημειώθηκε κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη, παρότι, υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ατζέντη του Γκανέζου αμυντικού χαφ, Φαμπιάν Πιβετό.

Από την ΠΑΕ, ζητούν την απάντηση του 32χρονου ποδοσφαιριστή και ίσως καταφύγουν στην παράδοση ενός χρονικού ορίου, διότι, ήδη, η διαπραγμάτευση έχει διαρκέσει πολύ και μετατρέπεται σε ένα σήριαλ που έχει ουσιαστικές και επικοινωνιακές συνέπειες.

Άλλωστε, πρότειναν ότι καλύτερο μπορούσαν από οικονομικής άποψης, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν και εντός του σχεδιαζόμενου πλαισίου από το οικονομικό επιτελείο.

Ο Εσιέν και ο μάνατζερ του αναζητούν την πιο υψηλή πρόταση για το τελευταίο - ενδεχομένως - καλό συμβόλαιο της καριέρας του και δεν έχει λόγο να βιάζεται, από τη στιγμή το ημερολόγιο δείχνει, μόλις, 18 Μαΐου.

Συν τις άλλοις, το τελευταίο 24ωρο, στον ηλεκτρονικό Τύπο της Γκάνας και του Μιλάνο, παρουσιάστηκαν δημοσιεύματα τα οποία υποστηρίζουν ότι ο Εσιέν έχει δεχτεί δελεαστικές προσφορές από ομάδες του MLS και τις εξετάζει σοβαρά, κάτι που έχει καταγραφεί στο ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Πάντως, στον Παναθηναϊκού δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και εκτιμούν ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μίλαν, Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ