ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στάικος: "Βγάλαμε ψυχή στα Γιάννινα, ήμασταν ομάδα"

Στάικος: "Βγάλαμε ψυχή στα Γιάννινα, ήμασταν ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πασχάλης Στάικος μίλησε στη κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για τη νίκη στα Γιάννινα, το ματς με την Καλλονή τη παρουσία του στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και το νέο του συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στα Γιάννινα και άξιζε τη νίκη σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πασχάλης Στάικος στη κάμερα της "NOVA". Ο 19χρονος μέσος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που έρχεται με την Καλλονή και το οποίο αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολο αλλά και στην επέκταση του συμβολαίου του.

Από τις 22 Δεκεμβρίου είχατε διαβάσει στο Sport24 ότι ο Στάικος είναι ο μόνος εκ των τριών Αγγελόπουλος, Λάμπρου και Στάικος που έχει συμφωνήσει και έχει υπογράψει την επέκταση που του είχαν προτείνει οι πράσινοι. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες το νέο του συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Χαρακτηριστικά ο Στάικος δήλωσε:

Πηγαίνει καλά μέσα στο 2016, έχει δυο συνεχόμενες νίκες και η επικράτηση επί των Ιωαννίνων σας χαροποίησε, ιδιαίτερα με τον τρόπο που ήρθε;
"Πιστεύω ότι ήταν μια πολύ καλή νίκη ψυχολογίας, πιστεύω μας άξιζε η νίκη και για αυτό την πήραμε. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τα Γιάννινα. Αυτά τα αποτελέσματα αντικατροπτρίζουν τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα".

Είδαμε ψυχή στα Γιάννινα από την ομάδα έπαιξε και σημαντικό ρόλο ότι το Κύπελλο είναι πλέον ο πιο μεγάλος στόχος;
"Ναι σίγουρα. Στο παιχνίδι στα Γιάννινα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δείξαμε ότι ήμασταν ομάδα, βγάλαμε ψυχή. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου και πιστεύω ότι ήμασταν μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως".

Σκέφτεστε ότι μπορείτε να φτάσετε μέχρι το τέλος στον θεσμό;
"Κοιτάξτε δεν θέλουμε να πηγαίνουμε τόσο μακριά αλλά είναι ένας στόχος και αυτός".

Αναγκαστικά θα γυρίσετε τον διακόπτη τώρα, αντιμετωπίζετε την Καλλονή που ναι μεν είναι ουραγός αλλά κέρδισε τον ΠΑΟΚ, επομένως σας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, ποιες είναι οι σκέψεις σου;
"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όλες οι ομάδες της Super League έχουν δείξει ότι ιδιαίτερα μέσα στην έδρα τους είναι πολύ δυνατές, παίζουν δυνατά και θέλουν να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά πηγαίνουμε με την καλύτερη ψυχολογία και πιστεύω θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Σε προσωπικό επίπεδο πρέπει να σε ικανοποιεί το γεγονός ότι δουλεύεις καθημερινά με ένα προπονητή που του αρέσει να δουλεύει με νεαρά παιδιά και του αρέσει η νέα γενιά. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον κ. Στραματσόνι;
"Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές, θα δείξει με τον χρόνο. Δεν ξέρω ακόμα τι, θα δείξει με το χρόνο".

Η επέκταση του συμβολαίου ήταν και μια μικρή επιβράβευση για σένα;
"Πιστεύω ναι ήταν μια μικρή επιβράβευση. Αυτό ήταν και ένα να συνεχίσω πιο δυνατά. Κάθε φορά που σου δίνουν την προσοχή που θες στην ομάδα σου προσπαθείς και εσύ να τους δείξεις ότι είναι σωστοί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ