ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στάικος: "Οι ομάδες που έρχονται στη Λεωφόρο, μας φοβούνται"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πασχάλης Στάικος μίλησε για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό, τα προβλήματα της ομάδας, για το παιχνίδι με την Κέρκυρα και για τη δύναμη της Λεωφόρου.

Ο Πασχάλης Στάικος μίλησε στην κάμερα της NOVA για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, για το παιχνίδι με την Κέρκυρα και για τη δύναμη της Λεωφόρου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την διαφορά με την U-20: "Το ποδόσφαιρο για εμάς τους νέους είναι δύσκολο, αλλάζει ο ρυθμός από την U-20 στην πρώτη ομάδα είναι διαφορετικό, αλλά άμα είσαι καλός θα παίξεις και στην μεγάλη ομάδα, απλά περιμένεις την ευκαιρία σου για να δείξεις τι αξίζεις".

Για το αν πονάει η κατάσταση του παίκτες: "Σίγουρα πονάει όλους τους παίκτες εγώ θα μιλήσω για εμένα προσωπικά, είμαι εδώ 8 χρόνια και αυτό το πράγμα με πονάει, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι και απλά συνεχίζεις".

Για το αν τα προβλήματα επηρεάζουν τα εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού: "Δεν είναι αυτός ο λόγος, δεν ξέρω τι φταίει, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτός ο λόγος".

Για το τι φταίει: "Εκτός έδρας είμαστε άλλη ομάδα, έχουμε τον κόσμο που μας βοηθάει και στη Λεωφόρο ακόμα περισσότερο, πρέπει να μπορούμε να μπαίνουμε δυνατά στα εκτός έδρας. Μέσα στη Lεωφόρο είμαστε άλλη ομάδα".

Για το ματς με την Κέρκυρα: "Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας πιστεύω η Κέρκυρα θα μας περιμένει και ελπίζω σε ένα γρήγορο γκολ, οι ομάδες που έρχονται στη Λεωφόρο, μας φοβούνται. Είναι ένα εύκολο παιχνίδι που θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε. Νομίζω ότι όλοι μέσα στη ομάδα έχουν καταλάβει τι γίνεται και προσπαθούν για το καλύτερo".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ