ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σοκ με Λέτο στον Παναθηναϊκό

Σοκ με Λέτο στον Παναθηναϊκό

Ο Λέτο αποφάσισε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί του γόνατο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης κοντά στους έξι μήνες.

Την απόφαση να περάσει την πόρτα του χειρουργείου πήρε ο Σεμπάστιαν Λέτο έτσι ώστε να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα στο γόνατο του.

Ο ίδιος ο Αργεντινός άσσος προέβη σε αυτή την αποκάλυψη μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο "twitter". Ο Λέτο ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γιατρό και την Δευτέρα θα υπάρξει και νέα συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα, τον εκπρόσωπο του παίκτη αλλά και τον γιατρό.

Η απόφαση βέβαια είναι ειλημμένη και δεν θα αλλάξει κάτι καθώς ο Αργεντινός ένιωσε πάλι ενοχλήσεις και δεν πιστεύει ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα αν δεν μπει στο χειρουργείο.

Χαρακτηριστικά ο Λέτο έγραψε: "Γεια σας φίλοι μου. Είναι δύσκολη στιγμή για μένα. Αποφάσισα να μπω στο χειρουργείο για να τελειώσω με το πρόβλημα. Θα είμαι σύντομα πίσω με την φανέλα του Παναθηναϊκού".

Ο Λέτο ο οποίος θα μπει στο χειρουργείο άμεσα για να υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί γόνατο και να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί θα μείνει εκτός από τέσσερις έως έξι μήνες κάτι το οποίο σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πράσινων τον Δεκέμβριο.

Η εξέλιξη αυτή φυσικά είναι πολύ αρνητική για τον Παναθηναϊκό καθώς χάνει τον παίκτη ηγέτη του και θα πρέπει να συνεχίσει να πορεύεται χωρίς αυτόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ