ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σο: "Μου έχει γίνει καθαρό φάουλ"

Σο: "Μου έχει γίνει καθαρό φάουλ"
INTIME SPORTS

Ο Χαμπίπ Σο υποστήριξε ότι του έχει γίνει φάουλ στο γκολ ενώ τόσο ο Σισοκό όσο και ο Μπουμσόνγκ έριξαν τις αιχμές τους για την διαιτησία της αναμέτρησης στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Για καθαρό φάουλ εις βάρος του και γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει έκανε λόγο ο Χαμπίμπ Σο μετά τη λήξη του ντέρμπι στο "Γ. Καραίσκάκης".

Τις αιχμές τους κατά της διαιτησίας άφησαν και οι Σισοκό και Μπουμσόνγκ με τους δυο άσους του Παναθηναϊκού να κάνουν λόγο για άδικη ήττα.

Αρχικά ο Σο είπε:

Τι γεύση σου έχει μείνει από το παιχνίδι;
"Εμείς οι παίκτες κάναμε το μάξιμουμ και για μας και για τους φιλάθλους μας".

Είσαι στεναχωρημένος από την εξέλιξη του αγώνα;
"Ναι είναι λογικό. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι αξίζαμε τους τρεις βαθμούς και όλοι όσοι ξέρουν από ποδόσφαιρο είδαν ότι αξίζαμε τους τρεις βαθμούς".

Τι δεν πήγε καλά για τον Παναθηναϊκό στα τελευταία λεπτά;
"Εγώ νομίζω ότι δώσαμε το μάξιμουμ. Κάναμε μια προσπάθεια. Δεν ξέρω αν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ αλλά μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι υπάρχει φάουλ σε μένα".

Ο Παναθηναϊκός μένει εκτός πλέι οφ. Είναι μια δύσκολη βραδιά τι έχεις να πεις;
"Εμείς στο αποψινό παιχνίδι κάναμε το μάξιμουμ για τους φιλάθλους μας για να τους ικανοποιήσουμε. Για τα πλέι οφ είμαστε εκτός αλλά θα πρέπει στο τελευταίο παιχνίδι που έχουμε να κερδίσουμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και εν συνεχεία να καταστρώσουμε τα πλάνα μας για τη νέα σεζόν".

Σισοκό: "'Επαιξε ρόλο η διαιτησία"

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν ο Ιμπραήμ Σισοκό ο οποίος δήλωσε μετά την λήξη της αναμέτρησης:

"Δώσαμε τα πάντα για τη νίκη. Μέσα στο γήπεδο κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά έπαιξε το ρόλο και διαιτησία. Υπάρχει απογοήτευση που μένουμε εκτός Ευρώπης γιατί στα μεγάλα ματς δείξαμε ότι μπορούμε".

Αμέσως μετά ο παίκτης του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο παραμονής του και αρκέστηκε να δηλώσει: "Νοιώθω καλά εδώ"

Μπουμσόνγκ: "Ήταν άδικη η ήττα μας"

Για άδικη ήττα έκανε λόγο ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος αμυντικός υποστήριξε ότι οι πράσινοι έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση που τους δείχνει το πως θα πρέπει να λειτουργήσει στο μέλλον ο Παναθηναϊκός:

"Νομίζω ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ολυμπιακού. Αυτή είναι η γνώμη μου, μπορεί να κάνω λάθος. Παίξαμε αρκετά καλά και θα έπρεπε να πάρουμε τη νίκη απόψε. Είμαστε κάπως απογοητευμένοι γιατί δεν τα καταφέραμε. Κάναμε ό,τι έπρεπε απόψε αλλά θα έπρεπε να το κάνουμε όλη τη σεζόν, όχι μόνο σε ένα παιχνίδι.

Είναι ελπίδα για το μέλλον αυτή η εμφάνιση και μας δίνει αισιοδοξία για τον Παναθηναϊκό ώστε να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που πρέπει να είναι.

Είναι ένα μήνυμα η εμφάνισή μας. Όλοι πρέπει να κρατήσουν αυτή την εικόνα στο μυαλό για το μέλλον. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ενωμένος για να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και να επιστρέψει σε τοπ επίπεδο.

Τον Ιανουάριο ήμουν σχεδόν εκτός Παναθηναϊκού. Είμαι πολύ περήφανος να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Είναι τιμή μου. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι περήφανος γιατί αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς από τη στιγμή που ήρθα δεν κερδίσαμε κάποιο τίτλο αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στο μέλλον.

Ήθελα να δείξω σε ένα ντέρμπι τις δυνατότητές μου και να παίξω καλά για τον Παναθηναϊκό. Ίσως να είναι από τις τελευταίες μου εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ