ΣΤΗΛΕΣ

Φιγκερόα: "Όπως Μπόκα-Ρίβερ"

Φιγκερόα: "Όπως Μπόκα-Ρίβερ"
Φιγκερόα INTIME SPORTS

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα μίλησε στην εκπομπή SUPER BALL για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το γκολ που σημείωσε και την προοπτική να παραμείνει στον Παναθηναϊκό

"Είναι ό,τι πιο κοντινό με αυτά που έχω ζήσει στην Αργεντινή και το ντέρμπι Μπόκα-Ρίβερ. Έχω βιώσει έντονες στιγμές και στην Ιταλία με το Τζένοα-Σαμπντόρια, αλλά δεν συγκρίνεται με το σημερινό", είπε αρχικά ο Αργεντινός άσος.

Για το συναίσθημα που ένιωσε μετά το γκολ

"Τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά για τους παίκτες και για τον κόσμο. Φυσικά όταν κάποιος ποδοσφαιριστής βάζει ένα τέτοιο γκολ νιώθει πάρα πολύ όμορφα".

Για το ντέρμπι, τόνισε: "Προηγήθηκαμε με το γκολ μου και αμυνθήκαμε πάρα πολύ καλά, αλλά ένα λάθος του διαιτητή και, κυρίως, του βοηθού έφερε την ισοφάριση. Δεν ζητήσαμε οφσάιντ, αλλά επιθετικό φάουλ που προηγήθηκε στο ξεκίνημα της φάσης".

Για το αν η εμφάνιση στο ντέρμπι θα παίξει ρόλο στην επόμενη σεζόν, δήλωσε: "Η διοίκηση θα πρέπει να φτιάξει μια πιο ανταγωνιστική ομάδα. Σίγουρα αν είχε έρθει η νίκη θα έπαιρναν μεγάλη χαρά τόσο οι φίλαθλοι που υπέφεραν αρκετά όσο και οι παίκτες".

Για την προοπτική να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, είπε: "Θα μου άρεσε πάρα πολύ. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι χρήσιμες. Ακόμα κι αν δεν τα βρούμε, πάντως, εγώ ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου έδωσε να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ