ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκέψεις, αντιδράσεις και ραντεβού με Λυμπερόπουλο

Σκέψεις, αντιδράσεις και ραντεβού με Λυμπερόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται όλο και περισσότερο αν θα προχωρήσει η μη την περίπτωση του Νίκου Νταμπίζα, περιμένει να τσεκάρει αντιδράσεις ενώ σκέφτεται ήδη και κάποια άλλα πρόσωπα για την θέση του τεχνικού διευθυντή έχοντας σε πρώτο πλάνο τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Η επιλογή του Γιάννη Αλαφούζο για τον τεχνικό διευθυντή της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό ήταν από την πρώτη στιγμή ο Νίκος Νταμπίζας. Το θέμα του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή όμως διέρρευσε και αυτό προκάλεσε αντιδράσεις τις οποίες δεν είχε υπολογίσει ο πρόεδρος των του Τριφυλλιού.

Το θέμα που καλείται τώρα να αντιμετωπίσει μέσα από πολύ σκέψη είναι αν θα προχωρήσει με την υπόθεση του Νταμπίζα ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη του επιλογή ή αν θα την "κάψει" τελείως και θα πάει για άλλα. Ο Γιάννης Αλαφούζος ήδη έχει πάρει τα αρνητικά μηνύματα από τον κόσμο των πράσινων αλλά δεν αποκλείεται να περιμένει ναι δει τι θα γίνει τις επόμενες μέρες. Την Κυριακή άλλωστε ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο και ίσως εκεί γίνει και μια καλύτερη σφυγμομέτρηση για το τι θέλει ο κόσμος του Τριφυλλιού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος παράλληλα μένοντας πιστός στο πλάνο Έλληνας τεχνικός διευθυντής που θα φτιάξει το όνομα του μέσα από τον Παναθηναϊκό σκέφτεται και άλλα ονόματα που ναι μεν θα περιείχαν το ίδιο ρίσκο με την περίπτωση του Νίκου Νταμπίζα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα προκαλούσαν αντιδράσεις από τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Πρώτος στη λίστα ο "Λύμπε"

Ο πρώτος σε αυτή τη λίστα είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους φίλους των πράσινων παρά το γεγονός ότι έπαιξε και στην ΑΕΚ θα ήταν ιδανικότερος για αυτό το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο "Λύμπε" από το περασμένο καλοκαίρι ενεργεί ως μάνατζερ, δεν έχει κάνει ακόμα καμία επαφή με τους διοικούντες στον Παναθηναϊκό και το σίγουρο είναι ότι αν του ζητηθεί ένα ραντεβού, θα πάει, θα ακούσει τα όσα έχουν να του πουν και εν συνεχεία θα πάρει την τελική του απόφαση για το αν θα αποδεχτεί την συγκεκριμένη πρόταση.

Η περίπτωση του Φύσσα

Ένα άλλο όνομα το οποίο φέρεται ότι είναι στη λίστα των πράσινων, όπως ήταν και πέρσι είναι αυτό του Τάκη Φύσσα με τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ελλάδος δύσκολα να αφήνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο και υπάρχει μπροστά η πρόκληση του Μουντιάλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ