ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισέ και Αλαφούζος σώζουν τον Παναθηναϊκό

Σισέ και Αλαφούζος σώζουν τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Μία δόση από τη μεταγραφή του Σισέ στην Λάτσιο και η συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου με επιχειρηματίες, φαίνεται πως δίνουν λύση για την αδειοδότηση στον Παναθηναϊκό.

Με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας τόσο οι φίλοι των πράσινων όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ελπίζουν πως θα μπουν τελικά τα χρήματα που τους οφείλονται μέχρι τα τέλη του 2011 στους λογαριασμούς τους.

Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πράσινο φως της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων και θα μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη και να κάνει μεταγραφές.

Πως θα συμβεί αυτό; Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, στην διοίκηση του Παναθηναϊκού αναμένουν μία δόση ύψους 1.5 εκ. ευρώ από την Λάτσιο, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ στην ιταλική ομάδα.

Τα χρήματα αυτά θα μπουν στα ταμεία των πράσινων μέσω τραπέζης, η οποία θα πληρωθεί στα τέλη Ιουνίου κατευθείαν από την Λάτσιο.

Το υπόλοιπο ποσό θα καλυφθεί από συμφωνίες που έχει κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος με γνωστούς επιχειρηματίες, συν τα περίπου 2 εκ. ευρώ που υπάρχουν ήδη στα ταμεία της ΠΑΕ.

Εσείς διαβάστε τη συμφωνία του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Γιάννη Αλαφούζο, την επέκταση του συμβολαίου του νεαρού Κουσίδη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ