ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισέ: "Δεν θα τους δώσω αξία"

Σισέ: "Δεν θα τους δώσω αξία"
Σισέ INTIME SPORTS

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έγραψε σε blog (στο aixmi.gr) για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως δεν θέλει να δώσει αξία σε αυτούς που έκαναν ρατσιστικά σχόλια, ενώ προτρέπει τους γονείς να πάνε με τα παιδιά τους στο γήπεδο.

Οι εικόνες που είδαμε στο ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν τιμούν κανένα, αφού εκτός του ότι έκαναν τον γύρο του κόσμου είχαν και ως αποτέλεσμα την επιθυμία των αστέρων του "τριφυλλιού" να αποχωρήσουν από την Ελλάδα.

Την αρχή έκανε ο Τζιμπρίλ Σισέ που ανακοίνωσε ουσιαστικά πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Δημήτρη Γόντικα, θα κυνηγήσουν την υπόθεση τιμωρίας του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος, αφού η ομάδα έχασε και σε βαθμολογικό και σε αγωνιστική επίπεδο.

Ήδη από την Δευτέρα αρκετά δημοσιεύματα θέλουν τον Σισέ να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από την Πρέμιερ Λιγκ, παρότι ο μάνατζερ του διαψεύδει τις φήμες.

Μάλιστα για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα υπάρχουν πολλά μηνύματα στον λογαριασμό του στο Twitter από φίλους της Γκρέμιο, που του ζητούν να έρθει στην ομάδα τους με τον ίδιο να απαντάει πως μέχρι τις 16 Ιουνίου έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Επιστρέφοντας στον Τζιμπρίλ Σισέ να πούμε πως ο Γάλλος άσος εξέδωσε μία γραπτή ανακοίνωση μέσω του site, aixmi.gr, στην οποία θέλησε να προτρέψει τους γονείς να πάρουν τα παιδιά τους και να πάνε στο γήπεδο:

"Μου είναι δύσκολο να περιγράψω και να πάρω θέση για ό,τι συνέβη στο ντέρμπι. Ίσως γιατί πιστεύω πως θα δώσω αξία σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν. Ανθρώπους που, για να περιγράψουν κάτι το διαφορετικό, χρησιμοποιούν ήχους ζώων .

Η απάντηση σε όλα αυτά είναι απλή….πάρτε τα παιδιά σας και πηγαίνετε στο γήπεδο το weekend. Το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που είδατε μετά την λήξη του ντέρμπι. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, είναι χαρά, είναι πολιτισμός. Ας μην κάνουμε τη χάρη σε κανέναν από τους ανθρώπους που μας διώχνουν…"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ