ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίλντενφελντ: Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης"

Σίλντενφελντ: Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης"

Τόσο ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, όσο και ο Μάρκους Μπεργκ στάθηκαν στο ντεμπούτο τους στη Λεωφόρο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Διαβάστε τις δηλώσεις τους.

" Προσπαθώ να μάθω την ομάδα. Χρειάζομαι χρόνο, αλλά θεωρώ ότι για πρώτη φορά τα πήγα καλά", δήλωσε μετά τον αγώνα με τη Λάτσιο το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ο Γκόρντον Σίλτενφελντ.

" Έχουμε καλή ομάδα, αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι. Θα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και όπου βγει. ιΠάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Θέλουμε παιχνίδια. Χρειαζόμαστε χρόνο και κάθε φορά θα γινόμαστε καλύτεροι", πρόσθεσε.

Ο Μάρκους Μπεργκ χαρακτήρισε "εξαιρετική εμπειρία" το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό. " Όλα ήταν πολύ όμορφα σε ένα γεμάτο γήπεδο. Όλα ήταν εξαιρετικά. Κάναμε μία καλή εμφάνιση. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες σήμερα, αλλά παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι αφού δεν δεχτήκαμε γκολ σε αντίθεση με τα άλλα φιλικά".

Αναφορικά με την αγωνιστική του ετοιμότητα είπε "δ εν μπορώ να πω ακριβώς πότε θα είμαι έτοιμος. Θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να φτάσω στο καλύτερο επίπεδο. Δουλεύω πολύ αυτό το διάστημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ