ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίλντενφελντ: "Θα βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ"

Σίλντενφελντ: "Θα βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ σημείωσε ότι το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν ηττήθηκε από τον Ατρόμητο και αναγνώρισε ότι το αποτέλεσμα μπορούσε να κριθεί υπέρ της μίας ή της άλλης ομάδας.

Πάντως, ο Κροάτης έδειξε ότι το μυαλό του είναι στο δεύτερο ημιτελικό με τον ΟΦΗ, αφού λόγω των καρτών που δέχτηκε η κανονική διάρκεια της Superleague τελείωσε για αυτόν.

Για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο: "Παίξαμε ανοιχτά στο πρώτο ημίχρονο, κόντρα σε μία καλή και δυνατή ομάδα, κάναμε κάποιες ευκαιρίες, όμως δε μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Στο δεύτερο πήραν αυτοί τον έλεγχο, δεν παίξαμε όπως μπορούμε, είχαμε μία μεγάλη φάση αλλά στο τέλος κινδυνέψαμε. Το σημαντικό όμως είναι ότι φύγαμε αήττητοι".

Για τη συνέχεια: "Στα πλέι οφ τα παιχνίδια θα είναι πιο σημαντικά. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση, αρκεί να παίξουμε καλύτερα. Η ευχή μου είναι να τελειώσουμε πρώτοι στα πλέι οφ, αν και δεν θα είναι εύκολα γιατί θα έχουμε δύσκολους αντιπάλους".

Για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ: "Στο Κύπελλο δεν παίξαμε καλά, είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα και θα είναι πιο δύσκολο το έργο μας αλλά θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει για να πάμε στον τελικό".

Καρέλης: "Αν είχα σκοράρει..."

Στην ευκαιρία που έχασε στάθηκε ο Νίκος Καρέλης, υποστηρίζοντας ότι το ματς θα είχε διαφορετική κατάληξη εάν γινόταν γκολ αντί για δοκάρι...

Θεωρείς πως είναι δίκαιο το αποτέλεσμα;

Πιστεύω πως θα μπορούσα να είχα σκοράρει και το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Βέβαια στο τέλος μπορούσε να σκοράρει και ο Ναπολεόνι. Οπότε πιστεύω ότι είναι δίκαιο το 0-0.

Θεωρείς ότι οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία;

Πιστεύω πως ναι. Στην αρχή δεν μπήκαμε τόσο καλά, όσο δυνατά θα θέλαμε. Θα έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερο πάθος και να παίζουμε καλύτερα την αντεπίθεση, αλλά από εκεί και πέρα, κρατήσαμε το μηδέν και προσπαθήσαμε τουλάχιστον για το βαθμό.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει τον Ατρόμητο φέτος. Τι θα γίνει στα πλέι οφ;

Σίγουρα έχουμε παίξει δύο, θα παίξουμε άλλα δύο, θα μάθουμε πιο πολύ τις αδυναμίες του και θα κοιτάξουμε να τον νικήσουμε την επόμενη φορά.

Στα τελευταία δύο ματς, ο Παναθηναϊκός θα έχει πολλές απουσίες λόγω καρτών. Θα τα καταφέρει;

Είναι γεγονός ότι έχουμε δεχτεί πολλές κάρτες, αλλά έχουμε δείξει ότι υπάρχουν πολλά παιδιά να παίξουν και να δώσουν λύσεις και θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε το 2 στα 2.

Θεωρείς ότι το ματς κρίθηκε στην ευκαιρία που έχασες;

Έτσι πιστεύω. Όποιος σκόραρε, θα νικούσε.

Τριανταφυλλόπουλος: "Να μην υπάρξει διαφορά στα πλέι οφ"

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος ισχυρίστηκε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να αρχίσει τα πλέι οφ με τη μικρότερη δυνατή διαφορά σε σχέση με τους άλλους συμμετέχοντες:

Προσπαθήσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σταθήκαμε άτυχοι στη φάση του Καρέλη, αλλά μπορούσαμε να χάσουμε το ματς. Στόχος μας ήταν να μικρύνουμε τη διαφορά και να αρχίσουμε με μικρή διαφορά στα πλέι οφ και θα κοιτάξουμε να νικήσουμε τα δύο ματς που απομένουν, ώστε να μην υπάρχει καμία διαφορά στο τέλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ