ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίλντενφελντ: "Ελπίζουμε να έρθουν καλύτερες μέρες"

Σίλντενφελντ: "Ελπίζουμε να έρθουν καλύτερες μέρες"
INTIME SPORTS

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ εξέφρασε την ικανοποίηση για την προσπάθεια που κατέβαλλε ο Παναθηναϊκός και τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είχαν συμφωνήσει να τα δώσουν όλα.

Όπως αποδεικνύεται από όσα ακολουθούν την ισοπαλία 1-1 με την Αϊντχόφεν, το παιχνίδι ήταν καθοριστικό για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, διότι έπρεπε να δείξουν μία αντίδραση σε όσα είχαν συμβεί τις τελευταίες αγωνιστικές.

Αυτό σημείωσε στις δηλώσεις του και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, επισημαίνοντας ότι οι πράσινοι είχαν συμφωνήσει να τα δώσουν όλα για να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ολλανδία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκόρντον Σίλντενφελντ στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA:

"Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος για τους συμπαίκτες μου γιατί δείξαμε αληθινό χαρακτήρα παίρνοντας έναν πόντο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είχαμε μιλήσει πολύ γι' αυτό το παιχνίδι και είχαμε συμφωνήσει πως θα δίναμε τα πάντα, ώστε να μπορούμε μετά να κοιταζόμαστε στον καθρέπτη ξέροντας πως κάναμε όσα μπορούσαμε. Παίξαμε καλά και τώρα ελπίζουμε πως θα έρθουν καλύτερες μέρες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ