ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε ΥΠΟΙΚ και Εφορία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Σε ΥΠΟΙΚ και Εφορία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Τα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συζητούν με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες για οικονομικά ζητήματα, η Μπαλομένου συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για τους διακανονισμούς και ο Τουμαζάτος ενημερώθηκε για τις διαδικασίες αδειοδότησης.

Τις εκκρεμότητες με τις κρατικές υπηρεσίες κλείνουν αυτές τις ημέρες τα διευθυντικά στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι συναλλαγές με το Δημόσιο παραδοσιακά ήταν μία χρονοβόρα υπόθεση και στη διοίκηση ενεργούν εγκαίως προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν αργότερα την πίεση του χρόνου.

Στο επίκεντρο των επαφών της ΠΑΕ βρίσκονται το υπουργείο Οικονομικών και η Εφορία, αφού στην ΠΑΕ επιθυμούν να πετύχουν μία ευνοϊκότερη ρύθμιση των χρημάτων που θα καταβάλλουν και έχουν αρχίσει τις σχετικές διαπραγματεύσεις.

Οι υπεύθυνοι των δύο υπηρεσιών δείχνουν διάθεση συνεργασίας και εκτιμάται ότι η επιθυμητή λύση θα βρεθεί σύντομα, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει ληξιπρόθεσμα χρέη προς το κράτος, είναι συνεπής στις πληρωμές του και τα αιτήματα του κινούνται εντός των πλαισιών που ορίζει ο νόμος.

Από εκεί και πέρα, η Αθηνά Μπαλομένου προσπαθεί να καταλήξει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί τους προτεινόμενους διακανονισμούς. Δεν είναι πολλοί, αλλά έως τώρα οι απαιτήσεις τους είναι υψηλότερες από τις προτάσεις της νομικής συμβούλου του Τριφυλλιού.

Στο μεταξύ, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο σεμινάριο αδειοδότησης της ΕΠΟ εκπροσώπησε ο γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος. Ως ο αρμόδιος για την εύρυθμη εκτέλεση του πράσινου προϋπολογισμού, ενημερώθηκε εκ νέου για τη διαδικασία και για όσα οφείλει να έχει υπόψη του.

Ο Τουμαζάτος έχει και τη συνεργασία της Deloitte, η οποία ελέγχει συνεχώς την πορεία των οικονομικών της ΠΑΕ και τον πληροφορεί όποτε παρουσιάζεται ο παραμικρός εκτροχιασμός. Γενικώς, η οργάνωση στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι αρτιότερη φέτος και επιτρέπει την αισιοδοξία για την αδειοδότηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ