ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε φουλ ρυθμούς μέσω... Λεωφόρου

Σε φουλ ρυθμούς μέσω... Λεωφόρου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βονόρτας θεωρεί ότι η προπόνηση της Τρίτης (7/5) στην Λεωφόρο θα βάλει τους παίκτες του καλύτερα στο κλίμα του αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη.

Διπλό σκοπό θα έχει η προπόνηση της Τρίτης (7/5) στην Λεωφόρο για τον Γιάννη Βονόρτα καθώς εκτός του προγράμματος εκγύμνασης ο 53χρονος προπονητής ευελπιστεί πως η προπόνηση στην ιστορική έδρα των πράσινων θα βάλει τους πράσινους σε φουλ ρυθμούς ενόψει του μπαράζ της Πέμπτης με την Ξάνθη.

Και αυτό γιατί έχει παρατηρήσει κάποια σημάδια χαλαρότητας τις τελευταίες μέρες τα οποία εν μέρει είναι δικαιολογημένα από τη στιγμή που η σεζόν έφτασε στο τέλος της, με όποια αποτελέσματα και αν ήταν αυτά, και το μπαράζ ήρθε εμβόλιμα και χωρίς να γνωρίζει αυτή τη στιγμή τη χρησιμότητα του.

Ο Γιάννης Βονόρτας θεωρεί ότι η προπόνηση της Τρίτης στην Λεωφόρο και όχι στην Παιανία θα δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι πρέπει να δείξουν την απαραίτητη συγκέντρωση για τα επόμενα 24ώρα, μέχρι την Πέμπτη το βράδυ και από εκεί και πέρα μετά το ματς με την Ξάνθη θα μπορέσουν να πουν αντίο στην φετινή σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ