ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε εξέλιξη το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Σε εξέλιξη το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Συνεδριάζει αυτή την ώρα το Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ με θέμα τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και το δάνειο που θα ζητήσει ο Παναθηναϊκός.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το οποίο θα ξεκαθαρίσει το πότε θα διεξαχθεί η νέα Γενική Συνέλευση και αναμένεται να οριστεί η τιμή της μετοχής για τη νέα Α.Μ.Κ.

Επίσης κατά την διάρκεια του θα τεθεί επί τάπητος το θέμα του δανείου από πλευράς πράσινων και οι τρόποι αποπληρωμής ενώ θα γίνει λόγος και για την απολογία στην ΟΥΕΦΑ.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκονται ήδη ο Δημήτρης Γόντικας και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ στις 16.35 έφτασε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Στα γραφεία έφτασαν και οι Κώστας Ελευθεράκης και ο Στράτος Σωπήλης λίγο πριν τις 16.40, ενώ η Μαίρη Λομβάρδου - Ζούλα πήγε στα γραφεία πέντε λεπτά αργότερα. Τελευταίοι έφτασαν οι Μίμης Δομάζος και οι Τζήμας, Λουμίδης και Πολέμης.

Οι Θανάσης και Παύλος Γιαννακόπουλος δεν έχουν έρθει ακόμα, αλλά το Δ.Σ. ξεκίνησε κανονικά μιας και υπήρχε απαρτία στις 5.05.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της πράσινης ΠΑΕ θα κληθούν να αποφασίσουν μεταξύ άλλων για τη σύγκλιση νέας Γενικής Συνέλευσης καθώς και για το θέμα του δανείου. Σε ότι αφορά τη νέα Γ.Σ. θα πρέπει να αποφασιστεί το πότε θα πραγματοποιηθεί αυτή ώστε να οριστεί νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ