ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε διαπραγματεύσεις με τον στόπερ ο Παναθηναϊκός

Σε διαπραγματεύσεις με τον στόπερ ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει κατασταλάξει στον στόπερ που θα αποκτήσει το Τριφύλλι και βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί του προκειμένου να τον κλείσει άμεσα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου δήλωσε μετά το φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών πως αυτή την εβδομάδα το ρόστερ του Τριφυλλιού θα έχει διαμορφωθεί σε σύνολο 90-95% την ίδια ώρα που υπάρχουν ακόμα αρκετά κενά στους πράσινους.

Με βασικότερο όλων αυτό του στόπερ. Του έμπειρου αμυντικού που θα ηγηθεί της άμυνας του Παναθηναϊκού και μαζί με τους Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή και Ρισβάνη θα αποτελέσουν την τετράδα στα στόπερ των πράσινων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκλεκτός έχει βρεθεί. Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού Νίκος Νταμπίζας έχει "λοκάρει" τον στόχο χωρίς μέχρι στιγμής να διαρρεύσει το όνομα του μέχρι να κλείσει θετικά για τους πράσινους η υπόθεση του και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το συγκεκριμένο θέμα.

Χωρίς να αποκλείουμε οι εξελίξεις να είναι άμεσες. Ακόμα και θέμα λίγων 24ώρων από την στιγμή πλέον που και ο χρόνος πιέζει τους πράσινους.

Τι ζητάει ο Νταμπίζας

Από εκεί και πέρα ο Νίκος Νταμπίζας με τους μάνατζερ με τους οποίους μιλάει τις τελευταίες ώρες ζητάει να του προτείνουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν τόσο στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στα πλάγια, όπως ο Καρέλης, του οποίου την περίπτωση συνεχίζει να τρέχει το Τριφύλλι αλλά και ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν στην μεσαία γραμμή αλλά κυρίως να είναι αριστεροπόδαροι.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές και μένει να δούμε αν και κατά πόσο τα όσα είπε ο Αναστασίου την Κυριακή το βράδυ γίνουν πράξη στην διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ