ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρουσιάσε το πλάνο του ο Ασάνοβιτς

Παρουσιάσε το πλάνο του ο Ασάνοβιτς

Ο Αλιόσα Ασάνοβιτς ανέλυσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το πλάνο του για την θέση του τεχνικού διευθυντή με τους πράσινους να μένουν ικανοποιημένοι απ' όσα άκουσαν. Συνεχίζονται οι επαφές για τον διάδοχο του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε αποκλειστικά την Παρασκευή το πρωί για την παρουσία του Αλιόσα Ασάνοβιτς στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ είχε και αποκλειστική φωτογραφία από την είσοδο του Κροάτη μαζί με τον Μάριο Μπόνιτς στην είσοδο του κτηρίου.

Ο Κροάτης για πάνω από μια ώρα τα είπε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, κυρίως τον Χρήστο Παναγόπουλο, για την θέση του τεχνικού διευθυντή στο τριφύλλι καθώς οι πράσινοι αναζητούν τον διάδοχο του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού ανέλυσε στους ανθρώπους του τριφυλλιού το πλάνο του και είναι γεγονός ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε ταύτιση απόψεων των δυο πλευρών σε αρκετά θέματα.

Παρουσιάσε το πλάνο του ο Ασάνοβιτς


Παρουσιάσε το πλάνο του ο Ασάνοβιτς

Άλλωστε αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συνομιλούσαν οι δυο πλευρές καθώς είχε υπάρξει πριν λίγες μέρες και μια τηλεφωνική επικοινωνία. Ο Ασάνοβιτς είχε προταθεί και πριν δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό για τον συγκεκριμένο ρόλο ενώ από τη στιγμή που δεν ήρθε στο τριφύλλι εργάστηκε από τον Οκτώβριο του 2014 ως τεχνικός διευθυντής στη σλοβακική Ντουνάισκα Στρέντα, από την οποία παραιτήθηκε το Νοέμβριο του 2015.

Οι υπόλοιπες επιλογές των πράσινων

Φυσικά στη συνάντηση των δυο πλευρών δεν υπήρξε συμφωνία, ούτε δόθηκαν τα χέρια, όπως συνηθίζουμε να λέμε και αυτό γιατί οι πράσινοι είναι στη διαδικασία επαφών και ραντεβού με υποψηφίους και εν συνεχεία θα αποφασίσουν για την τελική τους επιλογή.

Ήδη εξάλλου είναι γνωστό ότι και ο Νίκος Λυμπερόπουλος αποτελεί μια επιλογή για την συγκεκριμένη θέση ενώ πληροφορίες θέλουν τους πράσινους να εξετάζουν και την περίπτωση ενός ακόμη ξένου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Αποτελεί γεγονός όμως ότι ο Ασάνοβιτς μαζί με τον Μπόνιτς που τον συνόδευσε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ έφυγαν απ' αυτά ικανοποιημένοι απ' όσα είχαν ακούσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ