ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε απολογία από τον Παναθηναϊκό ο Ιμπάρμπο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Εξηγήσεις έχει κληθεί να δώσει στον Παναθηναϊκό ο Βίκτορ Ιμπάρμπο για την απουσία του από τις προπονήσεις μετά την άδεια Χριστουγέννων.

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μετά τη άδεια Χριστουγέννων, ο μάνατζέρ του είπε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως ο παίκτης βρίσκεται στην Κολομβία και η πρώτη κίνηση από την πλευρά του Τριφυλλιού είναι η κλήση του Ιμπάρμπο σε απολογία.

Ο Κολομβιανός επιθετικός κλήθηκε - μέσω του μάνατζέρ του - για εξηγήσεις. Πότε; Οταν... αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αν επιστρέψει βεβαίως, διότι υπάρχει και η πιθανότητα να κλείσει σε κάποια άλλη ομάδα και... όλοι να είναι ευχαριστημένοι.

Πρόκειται για μια κίνηση από την πλευρά της ΠΑΕ με στόχο τη νομική κατοχύρωση, το μήνυμα προς άλλους συμπαίκτες του (μετά και το πρόστιμο στον Ζέκα) και την άσκηση πίεσης στον μάνατζερ του Ιμπάρμπο. Ασφαλώς η αδικαιολόγητη απουσία από τις προπονήσεις δεν στοιχειοθετεί ενέργειες με στόχο τη λύση του συμβολαίου του Ιμπάρμπο: στον Παναθηναϊκό θα περιμένουν τις επόμενες κινήσεις του και θα αποφασίσουν αναλόγως.

Οσο περισσότερο καθυστερούν οι εξελίξεις με τον Κολομβιανό, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες για απόκτηση παικτών με κοινοτικό διαβατήριο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ