ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σαριέγκι: "Το κλίμα στην ομάδα είναι φανταστικό"

Σαριέγκι: "Το κλίμα στην ομάδα είναι φανταστικό"
INTIME SPORTS

Φανταστικό χαρακτήρισε το κλίμα στην ομάδα ο νέος αρχηγός των "πράσινων" Γιόσου Σαριέγκι με δηλώσεις του μετά την νίκη επί της Λεχ Πόζναν. Για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα και την τιμή που τον πρότεινε για αρχηγό ο Φερέιρα, μίλησε ο Βάσκος αμυντικός.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία αλλά και το φανταστικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μίλησε ο Γιόσου Σαριέγκι.

Μετά το νικηφόρο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, ο Βάσκος αμυντικός που ψηφίστηκε πρώτος αρχηγός για φέτος, μίλησε για το γεγονός αυτό αλλά και την εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάσκος αμυντικός:

" Πάντα αυτά τα ματς είναι δύσκολα, όταν υπάρχει η προετοιμασία της ομάδα για 10-15 ημέρες για να είμαστε έτοιμοι. Το σημαντικό είναι η δουλειά που γίνεται και να βελτιωνόμαστε μέσα από τα φιλικά και όχι τόσο το αποτέλεσμα. Βέβαια, είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε" είπε αναφορικά με την εικόνα του αγώνα με τους Πολωνούς ο Σαριέγκι.

Εν συνεχεία ο αρχηγός στο δεύτερο ημίχρονο, σε ερώτηση για το πως κυλάει η προετοιμασία στο Κίτσμπουελ, υποστήριξε χαρακτηριστικά: " Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαστε καλά με τον Φερέιρα. Το πρόγραμμα έχει πολύ μπάλα και είναι κάτι που μας αρέσει. Το κλίμα στην ομάδα είναι φανταστικό και περιμένω ότι όλα θα πάνε καλά ."

Στην τελευταία ερώτηση ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού μετά την ανάδειξη των συμπαικτών του, αναφέρθηκε στο γεγονός της διαδικασίας αυτής: " Είναι τιμή μου. Ο Φερέιρα πρότεινε κάποιους για τη θέση του αρχηγού και οι συμπαίκτες μου με ψήφισαν. Όμως δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αρχηγός. Όλοι οι παίκτες πρέπει να έχουν τον ίδιο στόχο."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ