ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάντσεθ: "Η τελευταία εβδομάδα που μένω εκτός"

Σάντσεθ: "Η τελευταία εβδομάδα που μένω εκτός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σέρχιο Σάντσεθ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας έμμεσα την επιθυμία του να είναι παρών στο "ντέρμπι των αιωνίων".

Παρότι προπονείται εδώ και μερικές ημέρες, ο Σέρχιο Σάντσεθ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αφού ο Στραματσόνι τον έκρινε ανέτοιμο.

Ο Ισπανός ανυπομονεί να αγωνιστεί και δεν έκρυψε την "τρέλα" του με το μήνυμα που ανάρτησε στο Instagram, μαζί με μία φωτογραφία που τον απεικονίζει παθιασμένο.

Επί της ουσίας, ο Σάντσεθ δείχνει με τον τρόπο του ότι επιθυμεί να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", κάτι που έχει τονίσει πριν από μερικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Σάντσεθ ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

"Χρειάζομαι να παίξω! Ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία εβδομάδα που μένω εκτός, εξαιτίας του κ...ο τραυματισμού. Δύο μήνες έξω είναι υπερβολικά μεγάλο διάστημα... αλλά... Πάμε γερά!"

Δείτε την ανάρτηση του Σάντσεθ στο Instagram:

I need play!!! i hope that this week will be the last week that i'm out , for my shit injury!!! 2 month be out is to much... but....!! COME ON !!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sergio Sanchez Ortega (@sergiosanchez_21) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ