ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάμπα και Ιβανόφ κρίνουν το σύστημα

Σάμπα και Ιβανόφ κρίνουν το σύστημα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Μολέντο και Κουτρουμπής υπολογίζονται, οι Σάμπα και Ιβανόφ είναι αμφίβολοι και ο Στραματσόνι ίσως αναγκαστεί να εγκαταλείψει την "ευρωπαϊκή" τακτική του. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Από την κατάσταση της υγείας των Κριστοφέρ Σάμπα και Ιβάν Ιβανόφ θα εξαρτηθεί η τακτική που θα επιλέξει ο Αντρέα Στραματσόνι στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ, την Πεμπτη (20/3).

Ο Κογκολέζος και ο Βούλγαρος έχουν καταγραφεί στο ιατρικό δελτίο, αλλά παρόλα αυτά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ταξίδι στο Βέλγιο. Στην προπόνηση της Τετάρτης (19/10) στο "Σκλεσίν" θα δοκιμάσουν να γυμναστούν και αν τα καταφέρουν, θα τεθούν στη διάθεση του Στραματσόνι.

Περισσότερες πιθανότητες να προλάβει το ματς του Europa League έχει ο Σάμπα, αφού αισθάνεται καλύτερα μετά το διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Αντίθετα, το γόνατο του Ιβανόφ παραμένει πρησμένο και έχει λίγες ώρες για να επανέρθει σε φυσιολογική μορφή.

Ασφαλώς, εάν κανένας από τους δύο δεν τα καταφέρει, τότε ο Στραματσόνι θα αναγκαστεί να αναπροσαρμόσει την "ευρωπαϊκή" διάταξη του Παναθηναϊκού. Δηλαδή, να εγκαταλείψει το σύστημα με τους τρεις στόπερ και να καταφύγει στην αμυντική τετράδα.

Αυτό θα συμβεί επειδή θα έχει διαθέσιμους για το κέντρο της άμυνας μόνο τους Μολέντο και Κουτρουμπή, χωρίς να υφίσταται εναλλακτική λύση. Μοναδική εναλλακτική επιλογή, απόντος και του Ρέις, θα ήταν ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, σε ένα ρόλο δεξιού στόπερ στην τριπλέτα.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ