ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρούτερ: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι"

Ρούτερ: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Στιβ Ρούτερ έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο και μετά το τέλος του ματς ο Στιβ Ρούτερ ο οποίος έκατσε στον πάγκο αντί του τιμωρημένου Γιάννη Αναστασίου απέδωσε τα εύσημα και στους 14 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στην αναμέτρηση.

Ο Ρούτερ μίλησε και για τον ρόλο στον οποίο αγωνίστηκε ο Πράνιτς ενώ τόνισε ότι η αλλαγή του Ρισβάνη ήταν αναγκαστική και σημείωσε πως όποια επιλογή έγινε μέσα στην διάρκεια του αγώνα έγινε υπό την έγκριση του Γιάννη Αναστασίου.

Ποια ήταν η εικόνα της ομάδας και που κρίθηκε το παιχνίδι;
"Θεωρώ ότι είμαστε στην μέση μιας σειράς δύσκολων αγώνων. Σταθήκαμε πολύ καλά κόντρα σε μια καλή ομάδα και νομίζω ότι με την σκληρή δουλειά βλέπουμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε.

Όλοι οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα αλλά και οι τρεις αλλαγές είχαν μια σημαντική παρουσία και τα πήγαν αρκετά καλά. Δεν κάναμε ακριβώς το παιχνίδι που θα θέλαμε αλλά τα δώσαμε όλα για να αποκτήσουμε την σημερινή νίκη".

Για την θέση που αγωνίστηκε ο Πράνιτς;
"Ο Πράνιτς είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτες που έχει δείξει την αξία του στους συλλόγους που έχει αγωνιστεί και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Η τοποθέτηση του σε συνδυασμό με του Δώνη μας έδωσε μεγαλύτερη ευλυγισία. Θέλουμε παίκτες που να μπορούν να κάνουν την διαφορά και θέλουμε παίκτες που να μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις".

Το κόουτσινγκ ήταν του κ. Ρούτερ ή υπήρχε συνεχή επικοινωνία με τον κ. Αναστασίου;
"Στον Παναθηναϊκό είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι ο κ. Αναστασίου είναι ο αρχιπροπονητής. Για τον αποψινό αγώνα υπήρχε ένας συνδυασμός στις αποφάσεις εμού, του κ. Βονόρτα και του προπονητή τερματοφυλάκων αλλά για όλες τις αποφάσεις που πήραμε ήταν υπό την οργάνωση του του κ. Αναστασίου".

Έγινε κάποια αναγκαστική αλλαγή και το ότι δεν μπήκε ο Μπεργκ ήταν μέρος κάποιου πλάνου;
"Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να είχαμε την δυνατότητα για περισσότερες αλλαγές. Μερικές φορές έχουμε παίκτες που είναι τραυματίες και άλλες φορές θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε παίκτες αλλά δεν μπορούμε. Επίσης μερικές αλλαγές τις έχεις στο μυαλό σου πριν το ματς αλλά δεν μπορείς να τις πραγματοποιήσεις. Όταν βάλαμε τον Ατζαγκούν θέλαμε να δώσουμε περισσότερη ταχύτητα και πίεση και το καταφέραμε".

Άρα η αλλαγή του Ρισβάνη δεν ήταν αναγκαστική;
"Όχι η συγκεκριμένη ήταν λόγω τραυματισμού. Είχε κάποιον μυικό πόνο στους ραχαίους".

Θεωρείτε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι και κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως ο Ατρόμητος;
"Από τότε που βρίσκομαι στην Ελλάδα θα έλεγα ότι ο Ατρόμητος πάντα έδειχνε ότι είναι καλή ομάδα με παίκτες έμπειρους. Εμείς κάναμε ένα καλό ματς είχαμε αρκετές ευκαιρίες γιατί μπόρεσα να δω και τα στατιστικά. Πάντα πρέπει να βελτιωνόμαστε, θεωρώ ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και θεωρώ ότι κανείς δεν πρέπει να είναι απογοητευμένος από την σημερινή μας εικόνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ