ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρότσα: "Τα τρία χρόνια έγιναν 32"

Ρότσα: "Τα τρία χρόνια έγιναν 32"
Ρότσα

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θυμάται την εποχή που ήρθε στην Ελλάδα και τα όσα έζησε στη χώρα μας.

Στις 23 Δεκεμβρίου του 1979 ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και 32 χρόνια μετά θυμάται τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του.

"Όταν ήρθα στην ομάδα ήταν να μείνω για τρία χρόνια. Τα τρία έγιναν 32 και πλέον μπορώ να πω ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ζωή μου. Ακόμα κι όταν είχα φύγει από την ομάδα, πάντα η πόρτα μου ήταν ανοικτή για οποιαδήποτε βοήθεια, όπως στην περίπτωση της μεταγραφής του Μπορέλι. Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου. Έχω το δικαίωμα να πω ότι έχω ζήσει τη γιγάντωση του συλλόγου από το 1979 στη νέα εποχή", είπε αρχικά στην "Πράσινη" και συνέχισε :

"Η φιλοσοφία των ακαδημιών του Παναθηναϊκού πρέπει να διατηρηθεί με μεγάλη προσοχή. Το μέλλον ανήκει στα παιδιά και όσα αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό είναι πολύ τυχερά.

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στα διοικητικά, ο σύλλογος πρέπει να συνεχίσει να επενδύει στα νέα παιδιά. Τα αποτελέσματα άλλωστε φαίνονται, αφού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τέσσερις μικροί αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα. Ακολουθούν κι άλλοι παίκτες".

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Ρότσα στον Παναθηναϊκό

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ