ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρότσα: "Μην ακούτε τίποτα, κοιτάτε την δουλειά σας"

Ρότσα: "Μην ακούτε τίποτα, κοιτάτε την δουλειά σας"
INTIME SPORTS

Με μια ατάκα μόνο ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θέλησε να αποφορτίσει το βαρύ κλίμα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας στη διάρκεια της προπόνηση της Τρίτης.

Το κλίμα στις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα βαρύ με τους παίκτες των πράσινων να είναι πυρ και μανία με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες σχετικά με αποπομπές ποδοσφαιριστών και μαύρες λίστες.

Για τον λόγο αυτό ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θέλησε να αποφορτίσει το κλίμα και με μια ατάκα μόνο να δείξει ότι θα πρέπει οι πράσινοι να έχουν το μυαλό τους μόνο στον Παναθηναϊκό και όχι σε αυτά που λέγονται και γράφονται:

Χαρακτηριστικά ο προπονητής των πράσινων σημείωσε: "Μην ακούτε αυτά που λένε και γράφονται για μαύρες λίστες. Κοιτάξτε την δουλειά σας".

Η δοκιμή για την ενδεκάδα

Από εκεί και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με την δοκιμή της ενδεκάδας ενόψει του αγώνα με την Προοδευτική ο Ρότσα έκανε δοκιμές μόνο με τους 18 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή και σίγουρα δεν βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα.

Με την μια ομάδα έπαιζαν οι Καπίνος, Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Λαγός, Σο, Φουρλάνος (Δώνης), Μπαρμπαρούσης και Πετρόπουλος και με την άλλη οι Ταμπάκης, Σισοκό, Ζέκα, Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης, Μαρινάκης, Μαυρίας, Δώνης (Φουρλάνος).

Από τη στιγμή που ο Χουχούμης χτύπησε και αποχώρησε ο Ρότσα χρησιμοποίησε ως αριστερό μπακ τον Λαγό και αν ο Χουχούμης δεν είναι σε θέση να παίξει κόντρα στην "Προο" δεν αποκλείεται να δούμε τον Λαγό να ξεκινάει ως αριστερός μπακ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ