ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρίχνει το μπάτζετ, φεύγουν πολλοί παίκτες

Ρίχνει το μπάτζετ, φεύγουν πολλοί παίκτες
Τοτσέ Βελάσκες Βιτόλο INTIME SPORTS

Πιο πιθανή από ποτέ μοιάζει η αποχώρηση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών με "βαριά" συμβόλαια από τον Παναθηναϊκό, μετά τα όσα ειπώθηκαν στο ΔΣ της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας".

Ο Χρήστος Παναγόπουλος έκανε λόγο για χαμηλό μπάτζετ στο ΔΣ της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" της Τετάρτη το απόγευμα, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα παραμείνουν στο ρόστερ των πράσινων ποδοσφαιριστές με υψηλά (για την εποχή) συμβόλαια.

Όπως είναι λογικό η αποχώρηση πρωτοκλασάτων παικτών θα μειώσει κι άλλο την ποιότητα στο ρόστερ, οπότε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ψάχνουν φθηνές λύσεις για να καλύψουν το κενό τους κυρίως από την ελληνική αγορά.

Από το ρόστερ λοιπόν είναι πιθανό να αποχωρήσουν παίκτες που είτε δεν δικαίωσαν τους ανθρώπους της ομάδας με την απόδοση τους, είτε δεν μπορούν να πληρωθούν τη νέα σεζόν.

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται οι Βιτόλο, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπουμσόνγκ, Κουίνσι, Βελάσκες και Πίντο, που συνολικά αμείβονται μαζί με την εφορία περίπου με 5-5.5 εκ. ευρώ.

Βέβαια για τους δυο πρώτους θα γίνει προσπάθεια να παραμείνουν με μειωμένες αποδοχές, κάτι που δύσκολα θα δεχθούν μιας και βρίσκονται σε ηλικία που είναι λογικό να ψάχνουν ένα ακόμα καλό συμβόλαιο (30 ο Τοτσέ, 29 ο Βιτόλο).

Πρέπει να τονίσουμε πάντως πως η ελληνική αγορά έχει παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό που θέλει να πετύχει ο Παναθηναϊκός, αρκεί βέβαια οι πράσινοι να κινηθούν γρήγορα και αποφασιστικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ