ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για χαμηλό μπάτζετ και ανανέωση έκανε λόγο ο Χρήστος Παναγόπουλος

Για χαμηλό μπάτζετ και ανανέωση έκανε λόγο ο Χρήστος Παναγόπουλος
INTIME SPORTS

Στο Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, απουσία του Γιάννη Αλαφούζου λόγω ενός προσωπικού προβλήματος, ο Χρήστος Παναγόπουλος προανήγγειλε ενόψει της νέας σεζόν ριζική ανανέωση του ρόστερ.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας το οποίο αναμενόταν ως προάγγελος της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του Τριφυλλιού που θα διεξαχθεί την Δευτέρα (22/4).

Ένα προσωπικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής δεν επέτρεψε στον Γιάννη Αλαφούζο να δώσει το παρών σε αυτό και έτσι προήδρευσε ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Χρήστος Παναγόπουλος.

Το Δ.Σ. της Συμμαχίας είχε ως στόχο τον ορισμό γραμματέα με τον Αλέξανδρο Ρισβά, γιος του πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη Νίκου, να τοποθετείται σε αυτή την θέση.

Στο πλαίσιο του Δ.Σ. ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ μίλησε τα υπόλοιπα μέλη για μια ριζική ανανέωση ενόψει της νέα σεζόν και μιας προσπάθειας που γίνεται ακόμα πιο δύσκολη λόγω της απώλειας μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παναγόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων: "Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα με το οικονομικό της ΠΑΕ. Το γεγονός ότι η ομάδα δεν εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην Ευρώπη μέσω της παρουσίας της στα πλέι οφ κάνει ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια μας γιατί χάνουμε πολλά και σημαντικά έσοδα.

Θα αναγκαστούμε να πάμε με αρκετά χαμηλό μπάτζετ την επόμενη σεζόν και θα ρίξουμε το βάρος στους Έλληνες παίκτες και στα νεαρά παιδιά. Πρώτος στόχος μας είναι η επιβίωση του Παναθηναϊκού"

Υπήρξαν παρεμβάσεις από μέλη του Δ.Σ. που τόνισαν ότι θα πρέπει να αποκτηθούν και έμπειροι παίκτες ενώ υποστήριξαν ότι η ομάδα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψει στη Λεωφόρο αλλά και να κάνει άνοιγμα στον κόσμο για να την ενισχύσει.

Το Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα συνεδριάσει και πάλι την Παρασκευή το απόγευμα στις 6.30 με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το παρών και τα μέλη της να συζητούν για την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ