ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρεπό στους παίκτες, βλέπει Εθνικές ο Στραματσόνι

Ρεπό στους παίκτες, βλέπει Εθνικές ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι άφησε ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ενώ παρακολουθεί και τα φιλικά παιχνίδια των Εθνικών ομάδων.

Ημέρα ξεκούρασης είναι η Κυριακή (27/3) για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αφού ο Αντρέα Στραματσόνι τους έχει παραχωρήσει ρεπό. Ο Ιταλός τους περιμένει ξανά στο "Γεώργιος Καλαφάτης" τη Δευτέρα (28/3), προκειμένου να αρχίσουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο (3/4) παιχνίδι με τη Βέροια.

Εξυπακούεται πως μέχρι την Τρίτη (29/3) δεν υπολογίζει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Ο Ιταλός περιμένει την επιστροφή τους, με την ελπίδα να μην προκύψει τραυματισμός που θα του στερήσει κάποιον ποδοσφαιριστή.

Στο μεταξύ, ο Στραματσόνι αυτές τις ημέρες παρακολουθεί στην τηλεόραση φιλικά παιχνίδια μεταξύ των χωρών, χωρίς να έχει κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στη λίστα του. Κατά κύριο λόγο, οι επιλογές του 39χρονου κόουτς για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού προέρχονται από την ιταλική αγορά, ωστόσο αυτός τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις.

Το θετικό για τον Στραματσόνι είναι πως η φημολογία που τον σχετίζει με την Αταλάντα δείχνει να ατονεί, από τη στιγμή που ήρθε στην επικαιρότητα ο Μάσιμο Ντράγκο της Τσεζένα. Τουλάχιστον, θα σταματήσει να δέχεται ενοχλήσεις από την Ιταλία για το αν θα αναλάβει τον Ιούλιο την ομάδα του Μπέργκαμο.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ