ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρεπό μόνο την πρωτοχρονιά στον Παναθηναϊκό

Ρεπό μόνο την πρωτοχρονιά στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα αφήσει ελεύθερους τους παίκτες του για την πρωτοχρονιά μόνο ανήμερα του νέου χρόνου με τους πράσινους να έχουν προπόνηση Σάββατο και Δευτέρα.

Σε φουλ ρυθμούς θα δουλέψουν μέχρι το ματς με τον Πλατανιά που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (5/1) οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Όπως τους έχει ενημερώσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης οι πράσινοι την πρωτοχρονιά θα καθίσουν μόνο ανήμερα του νέου έτους.

Τόσο το Σάββατο (31/12) όσο και την Δευτέρα (2/1) το πρωί θα γυμναστούν κανονικά στο "Γ. Καλαφάτης" με τον 48χρονο τεχνικό και τους συνεργάτες του να θέλουν να δουλέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο με τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση της Πέμπτης τώρα είχε πολύ μεγάλη ένταση με αρκετά παιχνίδια με μπάλα στα οποία όμως ο Ουζουνίδης ζητούσε από τους παίκτες του να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» σήμερα είχε αρκετή ένταση, ξεκινώντας με ζέσταμα και συνεχίζοντας με πιεστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους και παιχνίδια τακτικής.

Αδικαιολογήτως απών ήταν ο Ιμπάρμπο, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Εμποκού. Ο Μαρινάκης ακολούθησε θεραπεία και ο Σάμπα έκανε ατομικό πρόγραμμα. Η αυριανή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ