ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ραντεβού με Καραγκούνη για την επιστροφή

Ραντεβού με Καραγκούνη για την επιστροφή
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καραγκούνης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και μέσα στην Παρασκευή θα υπάρξει ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι μια περίπτωση που απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκό την φετινή μεταγραφική περίοδο και όπως φαίνεται οι Πράσινοι αποφάσισαν να κάνουν το βήμα που απαιτείται για να κλείσει θετικά η συγκεκριμένη υπόθεση.

Την Πέμπτη (29/5) οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είχαν μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό της Εθνικής και συζητήθηκαν κάποιες πρώτες λεπτομέρειες για το ενδεχόμενο της επιστροφής του.

Μάλιστα οι δύο πλευρές δεν έμειναν μόνο σε αυτή την επικοινωνία αλλά κανόνισαν να τα ξαναπούν και την Παρασκευή, ωστόσο είναι πολύ πιθανό το ραντεβού των δύο πλευρών να είναι τηλεφωνικό καθώς η Εθνική ομάδα όπως είναι γνωστό θ' αναχωρήσει για την Πορτογαλία.

Το σίγουρο είναι ότι πλέον οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν αποφασίσει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τον ''Κάρα'' και να συζητήσουν λεπτομερώς το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ