ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πως θα μπουν τα χρήματα του Αλαφούζου

Πως θα μπουν τα χρήματα του Αλαφούζου

Διαβάστε πως θα μπουν τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει ο Γιάννης Αλαφούζος την Τρίτη στην ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ποια πρόσωπα είναι τα φαβορί για την προεδρία.

Η Τρίτη πλησιάζει και η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να πάρει τις τύχες της ομάδας στις πλάτες του.

Το πρόβλημα όμως αυτό το διάστημα στον Παναθηναϊκό είναι κυρίως οικονομικό και την Τρίτη θα πρέπει να έχουν μπει τουλάχιστον 4 εκ. ευρώ, έτσι ώστε να διευθετηθούν οφειλές προς παίκτες και τρίτους.

Πως θα συμβεί αυτό όμως αυτό την Τρίτη; Μέσω μίας εταιρίας θα μπουν χρήματα στο νεοεκλεγέν ΔΣ που, λογικά, θα οριστεί την Τρίτη έτσι ώστε να τρέξουν τις άμεσες ανάγκες.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η σχέση του "σωματίου σωτηρίας" του Γιάννη Αλαφούζου και το πως θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη σε αυτό.

Υποψήφιοι

Εκείνο που προέχει όπως είπαμε είναι να οριστεί ΔΣ και ποια θα είναι τα μέλη του. Για την προεδρία τα ονόματα των Καμάρα και Γόντικα είναι τα φαβορί, όμως μην προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη αν δούμε κάποιο πρόσωπο κοντά στον Γιάννη Αλαφούζο.

Πάντως δεν πρέπει να αποκλειστεί και το σενάριο να δούμε τον γνωστό επιχειρηματία να αναλαμβάνει ο ίδιος αυτό το ρόλο.

Εσείς διαβάστε για τις δηλώσεις του Σιμάο, την ομιλία του Φερέιρα και την τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ