ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ψήνεται" ο Μπεργκ για τριπλέτα με Λέτο - Βιγιαφάνιες

"Ψήνεται" ο Μπεργκ για τριπλέτα με Λέτο - Βιγιαφάνιες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ φαίνεται πως έχει "ψηθεί" να μείνει στον Παναθηναϊκό και να συνθέσει τριπλέτα με τους Λέτο και Βιγιαφάνιες, ενώ συνάντηση με την πλευρά του Σέρχιο Σάντσεθ αναμένεται να έχει η διοίκηση για μείωση αποδοχών.

Πριν λίγους μήνες, το ενδεχόμενο παραμονής του Μάρκους Μπεργκ στην Ελλάδα φαινόταν πολύ δύσκολη υπόθεση. Ο Σουηδός φορ έμοιαζε (και ήταν) ξενερωμένος από πολλά θέματα τόσο μέσα στις τάξεις της ομάδας του, όσο και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόωρος ευρωπαϊκός αποκλεισμός, η κακή πορεία στο πρωτάθλημα, τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που έχει από την διαιτησία, αλλά και η αποχώρηση του Καρέλη που συνεργαζόταν άριστα, τον είχαν προβληματίσει για τα καλά.

Σύμφωνα με τη "Live Sport", φαίνεται να αλλάζει το σκεπτικό του και η ψυχολογία του. Ο 29χρονος βλέπει προοπτικές στην συνεργασία τους με τους Σεμπαστιάν Λέτο και Λούκας Βιγιαφάνιες που αποκτήθηκαν τον Γενάρη και θεωρεί πως μπορούν να κάνουν σούπερ τριπλέτα.

Μάλιστα, έχει λάβει κάποιες διαβεβαιώσεις ότι ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί και πως γίνονται κινήσεις και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για το οποίο ο Παναθηναϊκός θέλει να αλλάξει πράγματα στη δομή, τη λειτουργία του και τα πρόσωπα που ηγούνται σε αυτό και τα οποία το "τριφύλλι" είναι σε διαμάχη.

Σύμμαχος για τον Παναθηναϊκό είναι και οι καλές σχέσεις που διατηρεί ο παίκτης με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, ενώ παράλληλα η οικογένειά του περνά καλά στην Ελλάδα, κάτι πολύ σημαντικό και για τον ίδιο τον Σουηδό στράικερ. Το συμβόλαιο του Μπεργκ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και μόνο για κάτι πολύ καλό θα έφευγε από τον Παναθηναϊκό.

Συνάντηση με Σάντσεθ για το συμβόλαιό του

Εξάλλου, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα συνάντηση με την πλευρά του Σέρχιο Σάντσεθ θα έχει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, συζητώντας μαζί του για ενδεχόμενη μείωση αποδοχών. Η ΠΑΕ θα έχει συζητήσεις με παίκτες πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ και μια από τις περιπτώσεις είναι και του Ισπανού σέντερ μπακ.

Πέρα από τις συζητήσεις για αποχώρηση με την πλευρά του Γενς Βέμερ, θα γίνει κουβέντα και με τον Σάντσεθ και οι άνθρωποι της ομάδας θα του προτείνουν μείωση αποδοχών από τις 900.000 ευρώ στις 650.000 με 700.000 ευρώ. Ο παίκτης θυμίζουμε ότι πέρυσι το καλοκαίρι υπέγραψε για τέσσερα χρόνια με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έδωσε μάχη για να τον φέρει από τη Μάλαγα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ