ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Νασέρ Αλίι

Albania's Naser Aliji plays the ball during an international friendly soccer match between Albania and Qatar in Hartberg, Austria, Sunday, May 29, 2016. (AP Photo/Ronald Zak)
Albania's Naser Aliji plays the ball during an international friendly soccer match between Albania and Qatar in Hartberg, Austria, Sunday, May 29, 2016. (AP Photo/Ronald Zak) AP

Ύστερα απ' το "ναυάγιο" στην υπόθεση του Γκαμπριέλ Σίλβα, ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στον διεθνή Αλβανό μπακ της Κάιζερσλαουτερν, Νασέρ Αλίι για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Η περίπτωση του Γκαμπριέλ Σίλβα δεν είχε "happy end" για τον Παναθηναϊκό, αφού την Τετάρτη (09/08) η Σεντ Ετιέν ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτησή του.

H συγκεκριμένη εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" να στραφούν σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των ποδοσφαιριστών που εξετάζονται σοβαρά απ' τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό είναι κι ο διεθνής Αλβανός μπακ, Νασέρ Αλίι.

Ο 24χρονος αμυντικός ανήκει στην Κάιζερσλαουτερν απ' το καλοκαίρι του 2016, όταν κι αποκτήθηκε έναντι 175.000 ευρώ απ' τη Βασιλεία, αλλά δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Νόρμπερτ Μάιερ για τη νέα σεζόν, με συνέπεια να παραχωρείται ως δανεικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει υπάρξει επαφή μεταξύ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και του ατζέντη του Αλίι, με το κλίμα να είναι θετικό. Το συμβόλαιο του Αλβανού μπακ, ο οποίος διαθέτει ελβετική υπηκοότητα κι άρα δεν πιάνει θέση ξένου, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.

Την περυσινή σεζόν πραγματοποίησε 21 συμμετοχές με τη γερμανική ομάδα στη Zweiteliga, μοιράζοντας και δύο ασίστ. Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Βασιλείας, στην οποία αγωνίστηκε απ' το 2013 έως το 2016, με μία ενδιάμεση στάση το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15 στη Βαντούζ, όπου παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού. Παράλληλα, είναι εφτά φορές διεθνής με την Αλβανία.

Photo Credits: AP Photo/Ronald Zak

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ