ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψάχνει διπλό μετά από τρεις μήνες ο Παναθηναϊκός

Ψάχνει διπλό μετά από τρεις μήνες ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από το πρώτο ματς της σεζόν στην Λιβαδειά έχει να κερδίσει εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός που δεν ξέρει τι πάει να πει διπλό εδώ και 92 ημέρες. Ο Χουχούμης η μοναδική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός δίνει την Κυριακή το βράδυ στο Περιστέρι το δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος με το Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο και το πρώτο εκτός έδρας μετά την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ.

Οι πράσινοι ψάχνουν το διπλό σε μια δύσκολη έδρα προκειμένου να συνεχίσουν νικηφόρα και να μπορέσουν να μειώσουν τη διαφορά από τους "ερυθρόλευκους".

Μόνο που στο τριφύλλι αγνοούν τι πάει να πει διπλό στο φετινό πρωτάθλημα εδώ και τρεις μήνες. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει με διπλό στην Λιβαδειά επικρατώντας 3-0 της ομάδας της Βοιωτίας και έκτοτε σε τέσσερα ματς εκτός έδρας είχαν τρεις ισοπαλίες με Παναιτωλικό, Βέροια και Πανιώνιο και μια ήττα από τον Ολυμπιακό. Οπότε στο Περιστέρι καλούνται να βάλουν τέρμα σε ένα σερί 92 ημερών χωρίς νίκη εκτός έδρας.

Οι εκτός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού
10/09 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-3
24/09 Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-0
24/10 Βέροια-Παναθηναϊκός 1-1
06/11 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0
27/11 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-1

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για την ενδεκάδα στο Περιστέρι

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα στο Περιστέρι ο Μαρίνος Ουζουνίδης αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα και αυτό είναι το γεγονός ότι δεν έχει στην διάθεση του ούτε τον Νίκλας Χουλτ αλλά ούτε και τον Γουακάσο. Κάτι το οποίο σημαίνει πως έχει πρόβλημα κυρίως στην αριστερή πλευρά και δη στην θέση του αριστερού μπακ.

Μια θέση που αναμένεται να καλύψει ο Διαμαντής Χουχούμης ο οποίος τα πήγε καλά στο ματς με την Θέλτα και τώρα θα έχει την ευκαιρία σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι να δείξει την αξία του. Εκτός και αν ο 48χρονος τεχνικός μας επιφυλάξει κάποια έκπληξη.

Δεδομένα το τριφύλλι θα έχει δυο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Και αυτό γιατί οι Χουλτ, Γουακάσο όπως γράψαμε δεν βρίσκονται στην διάθεση του.

Και αν για την θέση του αριστερού μπακ τα κουκιά είναι δεδομένα δεν μπορούμε να πούμε ότι ισχύει το ίδιο και για τον αντικαταστάτη του Γουακάσο καθώς και ο Εμποκού που ήταν αρκετά καλός κόντρα στους Ισπανούς αλλά και ο Μπουμάλ που υπολογίζεται αρκετά από τον Ουζουνίδη διεκδικούν τη θέση.

Το τριφύλλι κόντρα στον Ατρόμητο αναμένεται να παίξει με τους Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Κουλιμπαλί και αριστερά ο Χουχούμης και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Κουτρουμπής, Μολέντο.

Μπροστά τους στα χαφ θα παίξουν οι Ζέκα, Λουντ με τον Βιγιαφάνιες να παίζει στα δεξιά και έναν εκ των Εμποκού, Μπουμάλ αριστερά. Εκτός αν όπως έκανε και στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Ουζουνίδης ξεκινήσει τον Αργεντινό αριστερά και έναν εκ των Εμποκού, Μπουμάλ στα δεξιά.

Το δίδυμο της επίθεσης θα αποτελείται από τους Ιμπάρμπο, Μπεργκ με τον Κολομβιανό να παίζει λίγο πιο πίσω από τον Σουηδό στράικερ ο οποίος επανέρχεται στην πράσινη ενδεκάδα έχοντας πάρει και τις απαραίτητες ανάσες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ