ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο ματς του Σίλντενφελντ με τη Ντινάμο

Πρώτο ματς του Σίλντενφελντ με τη Ντινάμο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σίλντενφελντ έκανε την πρώτη συμμετοχή του με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ σε φιλικό παιχνίδι και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τους διαδοχικούς τραυματισμούς του.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους κεντρικούς αμυντικούς τους οποίους εξετάζει ο Αντρέα Στραματσόνι, όμως ο ίδιος έχει αρχίσει τη διαδικασία επανένταξης του στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο Κροάτης στόπερ χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή Ζόραν Μάμιτς στο δεύτερο ημίχρονο του ισόπαλου φιλικού 0-0 με τη Σέλιε, ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Σλοβενίας.

Ήταν η πρώτη συμμετοχή του Σίλντενφελντ με τη Ντινάμο μετά τον τραυματισμό του, στο πρώτο παιχνίδι για το 2016. "Επιτέλους, είμαι καλύτερα. Τρεις φορές φέτος έχω τραυματιστεί στον ίδιο μυ, οπότε είμαι... χορτασμένος από αποκατάσταση και ανάρρωση. Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω μείνει τόσο καιρό τραυματισμένος και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα" δήλωσε ο "Σίφο" μετά το ματς.

Με δεδομένο ότι ο Σίλντενφελντ έχει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες καθαρές αποδοχές ύψους 55.000 ευρώ, ίσως το τελευταίο καλό της καριέρας του, θεωρείται απίθανο να το λύσει προκειμένου να έρθει στον Παναθηναϊκό με λιγότερα χρήματα και έναν προπονητή, ο οποίος δεν τον θεωρεί πρώτη επιλογή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ