ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πρώτη" του Μολίνς στη διαδικαστική ρεβάνς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Γκιγέρμο Μολίνς στην παρθενική του συμμετοχή, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Αστέρα στην Τρίπολη και "σφραγίζει" την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εν μέσω των ανακατατάξεων στο εργασιακό δυναμικό, ο Παναθηναϊκός έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ελλάδας. Σήμερα (1/3) στις 17:15 αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ( Live η εξέλιξη της αναμέτρησης από το Sport24.gr), στη ρεβάνς του 4-0 του "Απόστολος Νικολαΐδης" και θέλει να σφραγίσει την πρόκριση του στην ημιτελική φάση.

Το σκορ του πρώτου παιχνιδιού επιτρέπει στον Μαρίνο Ουζουνίδη να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς. Για αυτό, πήρε στην Αρκαδία μόλις 18 παίκτες και άφησε στην Αθήνα 6 από τους πιο επιβαρυμένους.

Ο Γκιγέρμο Μολίνς αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, παρότι ακόμα δεν απέχει από τον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Ο Σουηδός στράικερ θα παίξει στην επίθεση με παρτενέρ τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του.

Γκολκίπερ θα αρχίσει ο Στέφανος Κοτσόλης, στην τετράδα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Τζαντομένικο Μέστο, Στέφανος Ευαγγέλου, Γιώργος Κουτρουμπής και Διαμαντής Χουχούμης και στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Ρόμπιν Λουντ, Νούνο Ρέις, Ολιβιέ Μπουμάλ και Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ