ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη για την Κ20 του Παναθηναϊκού με όνειρα και φιλοδοξίες

Πρώτη για την Κ20 του Παναθηναϊκού με όνειρα και φιλοδοξίες
INTIME SPORTS

Την πρώτη τους συγκέντρωση είχαν το απόγευμα της Δευτέρας οι Νέοι του Παναθηναϊκού με τον Τάκη Φύσσα να στέκεται στην αλλαγή φιλοσοφίας της ακαδημίας του τριφυλλιού ενώ στους νεαρούς άσους μίλησαν και οι Ελευθεριάδης, Φρατζέσκος, Ταράσης.

Πρώτη προπόνηση για την Κ20 του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Δευτέρας (10/7) με την Κ20 του τριφυλλιού να έχει πλέον μια διαφορετική φιλοσοφία και τη νέα σεζόν να ξεκινάει με τον τεχνικό διευθυντή των πράσινων, Τάκη Φύσσα, να δίνει το στίγμα για τη νέα χρονιά.

Οι πράσινοι συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην Παιανία και εκεί ήταν πλην του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού και ο επικεφαλής του προγράμματος Θεόδωρος Ελευθεριάδης όσο φυσικά και οι δυο προπονητές που θα αναλάβουν την Κ20 Κώστας Φρατζέσκος και Κώστας Ταράσης, όλο το επιτελείο τους, αλλά και οι περισσότεροι τεχνικοί της ακαδημίας.

Όλοι τους ουσιαστικά έπιασαν δουλειά από την Δευτέρα και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα από τους ανθρώπους του τριφυλλιού και σύσσωμο το τιμ που θα στελεχώσει φέτος την ακαδημία και όλα τα τμήματα των πράσινων.

Φυσικά σε αυτή την πρώτη προπόνηση βρέθηκαν και οι παίκτες που θα απαρτίζουν το ρόστερ της νέας σεζόν. Στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας ήταν οι:

Γκολκίπερ: Ξενόπουλος, Χαλκίδης, Χριστογεώργος, Κακοσαίος,

Αμυντικοί: Βαλμάς, Παλασκώνης, Μανιδάκης Γ., Ντόκο, Βενέτης, Ζωγραφάκης, Ζερβόπουλος, Μανιδάκης Ν., Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρομάτης.

Μέσοι: Ξεπαπαδάκης, Μίγγος, Σκεντεράι, Θεοχάρης, Σούλτσε, Θεοδωράκης, Κουντουριώτης, Αποστολάκης, Καλομοίρης, Ντιρμίσι.

Επιθετικοί: Σέχου, Δουγένης, Δημήτρουλας, Χριστοδούλου, Μιχαήλ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες κάποιοι εξ αυτών όπως οι Αγγελόπουλος, Ανδρέου που ναι μεν έχουν συμβόλαιο με το τριφύλλι να αποχωρήσουν από τους πράσινους ενώ δεν αποκλείεται κάτι ανάλογο να γίνει και με τον Μίγγο ο οποίος ίσως παραχωρηθεί ως δανεικός.

Μάλιστα με το νεαρό μέσο υπήρξαν αρκετά τετ α τετ των προπονητών στην διάρκεια της Δευτέρας ενώ τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να τα πει και με τον Τάκη Φύσσα. Ακόμα και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού που φέτος υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να παραχωρηθούν ως δανεικοί.

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με το ρόστερ να τονίσουμε ότι οι Μαυρομάτης, Τριανταφυλλόπουλος και Δουγένης προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς και αναμένεται να είναι έτοιμοι στις αρχές της σεζόν. Ενώ ανάλογα και με το τι θα γίνει και στην πρώτη ομάδα στο ρόστερ της Κ20 υπολογίζονται και οι Πίσπας, Μπουζούκης και Εμμανουηλίδης.

ΦΥΣΣΑΣ: "ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ"

Όπως είναι λογικό σε αυτή την πρώτη προπόνηση τόσο ο Τάκης Φύσσας όσο και ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης αλλά και οι Φρατζέσκος, Ταράσης μίλησαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τη νέα χρονιά που ξεκίνησε και επίσημα την Δευτέρα.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού πήρε πρώτος τον λόγο και μεταξύ άλλων σημείωσε μιλώντας προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές:

"Καλή χρονιά να έχετε, με υγεία πάνω απ' όλα και επιτυχίες. Να ξέρετε ότι φέτος δεν θα χαριστούμε κανέναν. Κοιτάμε μπροστά, γνωρίζουμε που υπερτερούμε και που υστερούμε και παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν η ακαδημία θα δουλέψει χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και το επόμενο καλοκαίρι και άλλα παιδιά από την ομάδα των Νέων να βρίσκονται στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας".

Ο Τάκης Φύσσας συνέχισε λέγοντας:

"Θέλουμε να σας δούμε να εξελίσσεστε μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά που θα γίνεται με τις προσθήκες στο προπονητικό τιμ που έχουμε κάνει και θα αγγίζει τα επίπεδα της πρώτης ομάδας. Θα πρέπει να είστε ταγμένοι στην ιδέα του να γίνεται ποδοσφαιριστές και να δουλέψετε με επιμονή και επιμονή ώστε να κάνετε το βήμα παραπάνω".

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ: "ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ"

Ακολούθησαν τα λόγια του συντονιστή του προγράμματος της πράσινης ακαδημίας, Θόδωρου Ελευθεριάδη ο οποίος τόνισε: "Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να στελεχωθεί η ακαδημία και να μην σας λείψει τίποτα, ώστε να γίνεται ακόμα καλύτεροι ποδοσφαιριστές. Να μπει στο μυαλό σας τι είναι ποδοσφαιριστής. Να δίνετε βάση στις προπονήσεις. Να μην κρύβεστε και να είστε ανοιχτοί και αποφασισμένοι".

ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ: "ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ"

Όπως είναι λογικό τον λόγο πήρε και ο Κώστας Φρατζέσκος μετά την παρουσία από τον Τάκη Φύσσα του προπονητικού επιτελείου λέγοντας:

"Οι περισσότεροι απ΄εσάς με γνωρίζετε και ξέρετε ότι είμαι απαιτητικός αλλά και δίκαιος. Στο ποδόσφαιρο οι πίκρες είναι πιο πολλές και οι χαρές πιο λίγες αλλά αν τις αρπάξετε και τις γευτείτε θα είστε πολύ χαρούμενοι. Θέλω να είστε ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως και να δείξετε πρόοδο μέσα από της προπονήσεις.

Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Θα είναι δύσκολο το έργο μας καθώς θα είμαστε αρκετά νεανική ομάδα αλλά θα κάνουμε δύσκολο και το έργο των αντιπάλων μας".

ΤΑΡΑΣΗΣ: "ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ"

Στους παίκτες του τριφυλλιού μίλησε και ο Κώστας Ταράσης λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Θα πρέπει να έχετε χαμηλά το κεφάλι και να να είστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά που έχουμε μπροστά μας. Μην πάρει το μυαλό σας αέρα αλλά μέσα από τις προπονήσεις να κοιτάξετε να προοδεύσετε και να κάνετε το επόμενο βήμα. Εμείς θα είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε".

Μέχρι την Πέμπτη οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα περάσουν από τις απαραίτητες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις ενώ παράλληλα θα γίνονται και προπονήσεις ενώ το πρόγραμμα το Σάββατο έχει διπλή, πρωί και απόγευμα και την Κυριακή ρεπό. Πολύ σύντομα, πιθανότατα την επόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί και το πρώτο φιλικό της Κ20 για τη νέα σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ