ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρωταθλητής ο Ιμπάρμπο!

Anthony y Martin, hermano e hijo, delantero de la Selección Colombia Victor Ibarbo, juegan en el lobby del hotel Sofitel  en Guaruja el 3  de julio 2014.

Foto: Joaquin Sarmiento/Archivolatino

COPYRIGHT: Archivolatino
Solo para uso editorial. No esta permitida su venta o uso comercial.
Anthony y Martin, hermano e hijo, delantero de la Selección Colombia Victor Ibarbo, juegan en el lobby del hotel Sofitel en Guaruja el 3 de julio 2014. Foto: Joaquin Sarmiento/Archivolatino COPYRIGHT: Archivolatino Solo para uso editorial. No esta permitida su venta o uso comercial. ARCHIVOLATINO

Ο Μάρτιν Ιμπάρμπο, γιος του επιθετικού του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Ιμπάρμπο, κατέκτησε το τουρνουά της πόλης Σαν Ραφαέλ και η μητέρα του κοινοποίησε το γεγονός! (PIC)

Φαίνεται πως το ταλέντο στο ποδόσφαιρο υπάρχει στο DNA της οικογένειας Ιμπάρμπο και μεταφέρεται από τη μία γενιά στην άλλη...

Τον Βίκτορ Ιμπάρμπο τον γνωρίζουν όλοι. Όπως και τις ικανότητες που διαθέτει, τις οποίες έδειξε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου με 1-0 στο Περιστέρι.

Ο γιος του Κολομβιανού στράικερ, Μάρτιν, ακολουθεί τον πατέρα του και αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Νασιονάλ.

Ο Μάρτιν Ιμπάρμπο αποτελεί μέλος της ομάδας Under 6, η οποία κατέκτησε το τουρνουά Inder Envigado που διεξήχθη το τριήμερο 9-11 Δεκεμβρίου στην πόλη Σαν Ραφαέλ.

Η σύζυγος του Βίκτορ Ιμπάρμπο, Σίρλε Ζαπάτα, μοιράστηκε το χαρμόσυνο γεγονός μέσω του Instagram, αναρτώντας μία φωτογραφία που ο Μάρτιν ποζάρει με το κύπελλο.

Gracias también a ti papi @ibarbovictor que me acompañas desde la distancia

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sirle Zapata (@sirlezapata) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ