ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτα εγγυήσεις, μετά γήπεδο

Πρώτα εγγυήσεις, μετά γήπεδο
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα ζητήσει από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να καλύψει τις ρήτρες προς τον ΑΚΤΩΡ μετά το οριστικό ξεκαθάρισμα του γηπεδικού ζητήματος.

Να αναλάβει εγγράφως τις ρήτρες που προκύπτουν για τον Παναθηναϊκό από το γήπεδο στο Βοτανικό, φέρεται πως θα ζητήσει από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, αυτό ισχύει τόσο για τα 2 εκατομμύρια ευρώ προς τον ΑΚΤΩΡ, όσο και προς οποιονδήποτε άλλο, αλλά και για τις 800.000 ευρώ που έχουν ξοδευτεί σε έργα και μελέτες.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι μόνο εφόσον ο πρώην μεγαλομέτοχος αποδεχθεί και υπογράψει τα σχετικά έγγραφα, θα προχωρήσει ο Αλαφούζος σε συμφωνία με το Δήμο Αθηναίων για την ανέγερση του γηπέδου.

Ωστόσο, τα παραπάνω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν πρόκειται να προβεί σε καμία σχετική ενέργεια, προτού ξεκαθαρίσει το γηπεδικό. Άλλωστε, εάν τελικά η Διπλή Ανάπλαση υλοποιηθεί, τότε οι ρήτρες και οι οφειλές προς τον ΑΚΤΩΡ, θα συμψηφιστούν.

Η συμφωνία Τζίγγερ και Αλαφούζου το καλοκαίρι του 2012, προβλέπει την κάλυψη των οφειλών προς τον ΑΚΤΩΡ από τον πρώτο. Ακόμα δεν έχει αποτυπωθεί εγγράφως, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο εφόσον ναυαγήσει η κατασκευή του γηπέδου. Για αυτό άλλωστε η ΓΗΠΕΛ έχει παραμείνει ως θυγατρική της ΠΑΕ και δεν πέρασε στην κατοχή του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ