ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προχωράει με Ανάκογλου, ενδιαφέρον για Τζαβέλλα - Σιόβα

Προχωράει με Ανάκογλου, ενδιαφέρον για Τζαβέλλα - Σιόβα
INTIME SPORTS

Η ελληνική αγορά ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, που μέσα στις επόμενες ημέρες "κλείνει" τον Δημήτρη Ανάκογλου, ενώ "βλέπει" και τους Γιώργο Τζαβέλλα και Δημήτρη Σιόβα.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου είχε απασχολήσει έντονα τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η μεταγραφή του στους "πράσινους" δεν είχε προχωρήσει, αφού οι διαπραγματεύσεις δεν καρποφόρησαν.

Ο 20χρονος μέσος εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα του "τριφυλλιού" και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει νέα κρούση για την απόκτησή του.

Μάλιστα, με την επερχόμενη αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο εύκολα, αφού το ποσό που θα δοθεί για τον Ανάκογλου αγγίζει τις 250.000 ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης.

Όσον αφορά στις περιπτώσεις των Τζαβέλλα και Σιόβα, θεωρούνται δύο καλές λύσεις για να ενισχύσουν την οπισθοφυλακή της ομάδας.

Ο αριστερός μπακ της Άιντραχτ δεν θέλει να παραμείνει στη γερμανική ομάδα, καθώς φέτος έχει πάρει φανέλα... αναπληρωματικού κι εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Η εμπειρία του από τις δύο σεζόν στη Γερμανία αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό, που έχει μόνο τον Νίκο Σπυρόπουλο ως καθαρόαιμο αριστερό μπακ και στη συγκεκριμένη θέση χρειάζεται ενίσχυση. Η μεταγραφή του Τζαβέλλα, αν τελικά ολοκληρωθεί, θα φτάσει περίπου το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Σιόβα, θεωρείται μία εφικτή και φθηνή επιλογή από την εγχώρια αγορά και αναμένεται να γίνει κάποια κίνηση για την απόκτησή του, προκειμένου να δίνει λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ