ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόβλημα με Ζέκα

Πρόβλημα με Ζέκα

Στο μάτι τραυματίστηκε ο Ζέκα στην σημερινή (8/08) προπόνηση και θα απουσιάσει από το φιλικό απέναντι στη Νόργουιτς, ενώ είναι αμφίβολος και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ξαφνικό πονοκέφαλο απέκτησε ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού είδε τον Ζέκα να σωριάζεται στο έδαφος στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο Πορτογάλος δέχτηκε την μπάλα στο μάτι με δύναμη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Μάλιστα, η ταχύτητα της μπάλας ήταν τέτοια που έκανε τους ανθρώπους να φοβηθούν ακόμα και για μεγάλη ζημιά. Τελικά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Ζέκα θα απουσιάσει σίγουρα από το φιλικό με την Νόργουιτς.

Σε ό,τι αφορά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και θα εξαρτηθούν πολλά από την πορεία του τραυματισμού του. Εκτός από τον Ζέκα από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Νόργουιτς θα αποσυιάσουν και οι Μαυρίας, Σταματάκης, Αποστολόπουλος, Γιανιτσάνης, Κουσίδης και Ρισβάνης.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει μαζί του στην Αγγλία τους: Καπίνο, Κοτσόλη, Ταμπάκη, Μαρινάκη, Σπυρόπουλο, Νάνο, Χουχούμη, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλο, Μέντες, Λαγό, Δώνη, Αμπείντ, Ντίνα, Καρέλη, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Αναστασόπουλο και Μουζακίτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ