ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προβάρει τα πράσινα ο Μποουί

Προβάρει τα πράσινα ο Μποουί

Ο Παναθηναϊκός και η Γιουβέντους κατέληξαν σε συμφωνία για τον μονοετή δανεισμό του Ουασίμ Μποουί και απομένουν οι υπογραφές για να κλείσει η μεταγραφή. Παραλίγο εμπλοκή την Πέμπτη, αλλά αίσιο τέλος την Παρασκευή.

Ο Ουασίμ Μποουί επιλέχτηκε από τον Γιάννη Αναστασίου και τον Νίκο Νταμπίζα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού, αφού στην παρούσα φάση προκρίθηκε ως καλύτερη λύση από τον Ρόμπερτ Τέσε.

Οι τελικές συζητήσεις με τους εκπροσώπους της Γιουβέντους κατέληξαν σε προφορική συμφωνία στη διάρκεια της Παρασκευής και έχει αρχίσει η μεταφορά των συμφωνημένων όρων στα επίσημα έγγραφα, ώστε να υπογραφούν από τους εμπλεκόμενους και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Μποουί είναι ενήμερος για τις εξελίξεις, επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τον Γιάννη Αναστασίου και περιμένει την άδεια της Γιουβέντους για να ταξιδέψει στην Αθήνα, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να αρχίσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Το βράδυ της Πέμπτης η διαπραγμάτευση παρουσίασε εμπλοκή λόγω αλλαγής στάσης της Γιουβέντους και φάνηκε να καταλήγει σε αδιέξοδο. Ωστόσο, υπήρξε νέα επικοινωνία, δόθηκαν αμοιβαίες διευκρινήσεις και ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως θα φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Πάντως, ο Μποουί αγωνίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο φιλικό της Γιουβέντους με την ερασιτεχνική Λουσέντο.

Λάθος δηλώσεις στην Ολλανδία

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αναστασίου διευκρίνισε ότι οι δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα Voetbal International την Πέμπτη 24/7 αποδόθηκαν λάθος από τον Ολλανδό δημοσιογράφο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξήγησε ότι είχε μιλήσει για "διαφαινόμενη συμφωνία" και όχι "σίγουρη συμφωνία", ενώ δεν είχε αναφέρει συγκεκριμένο αριθμό μεταγραφών σε περίπτωση πρόκρισης επί της Σταντάρ Λιέγης.

Επί της ουσίας, ο Ολλανδός φέρεται να έκανε κάποιες... προσθήκες στις δηλώσεις και αλλοίωσε το νόημα των δηλώσεων του Γιάννη Αναστασίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ