ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ήττα από ερασιτέχνες η Γιουβέντους

Ήττα από ερασιτέχνες η Γιουβέντους

Μετά τον Ιντσάγκι που έχασε 0-3 από τον Ολυμπιακό στο ντεμπούτο του με την Μίλαν, ο Αλέγκρι με την Γιουβέντους έχασε από ερασιτεχνική ομάδα. Έπαιξε ο Ουασίμ Μποουί

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της, η Γιουβέντους ηττήθηκε με 2-3 σε φιλική αναμέτρηση από την ερασιτεχνική, Λουσέντο!

Δύο γκολ πέτυχε ο Φερνάντο Γιορέντε, οδηγώντας τους "μπιανκονέρι" σε ανατροπή, καθώς από νωρίς είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ.

Ο Αλέγκρι έκανε αρκετές αλλαγές, έπαιξε από το 62' ο Μποουί (ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό), έκανε ντεμπούτο και ο Ρομπέρτο Περέιρα (είχε δοκάρι, όπως και ο Τζοβίνκο), αλλά στα τελευταία 15 λεπτά πέτυχε δύο γκολ η Λουσέντο, έκανε και αυτή ανατροπή, έτσι πήρε ιστορική φιλική νίκη με 3-2.

"Ήταν περισσότερο προπόνηση, παρά φιλικό ματς", τόνισε ο Αλέγκρι και πρόσθεσε: "Προερχόμαστε από δύο μέρες σκληρής δουλειάς, έτσι τα πόδια ματς ήταν λίγο βαριά. Από Δευτέρα θα αρχίσουμε να παίζουμε πραγματικά".

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Μάρκο Μότα (62' Σπινάτσολα), Σόρενσεν, Ογκμπόνα, Μπαρλόκο (52' Λιβιέρο), Παντοΐν (62' Μποουί), Μαρόνε (51' Ρομπέρτο Περέιρα), Πέπε (62' Τζερμπάουντο), Τζοβίνκο (62' Μπούχελ), Τέβες (52' Κομάν), Γιορέντε (62' Βιτάλε).

Ήττα από ερασιτέχνες η Γιουβέντους
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ