ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πήρε και Περέιρα η Γιουβέντους

Foto Daniele Badolato / LaPresse
25 07 2014 Vinovo (Italia)
Sport Calcio
ESCLUSIVA JUVENTUS
Juventus - Conferenza stampa di presentazione di Roberto Pereyra
Nella foto: Roberto Pereyra

Photo Daniele Badolato / LaPresse
25 07 2014 Vinovo (Italy)
Sport Soccer
Juventus Roberto Pereyra presentation press conference
In the picture: Roberto Pereyra
Foto Daniele Badolato / LaPresse 25 07 2014 Vinovo (Italia) Sport Calcio ESCLUSIVA JUVENTUS Juventus - Conferenza stampa di presentazione di Roberto Pereyra Nella foto: Roberto Pereyra Photo Daniele Badolato / LaPresse 25 07 2014 Vinovo (Italy) Sport Soccer Juventus Roberto Pereyra presentation press conference In the picture: Roberto Pereyra LAPRESSE

Μετά τους Μοράτα και Εβρά η Γιουβέντους ολοκλήρωσε και την απόκτηση του Ρομπέρτο Περέιρα από την Ουντινέζε (video)

Παίκτης της Γιουβέντους είναι και επίσημα ο Ρομπέρτο Περέιρα, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Ουντινέζε με προοπτική αγοράς σε έναν χρόνο.

Ο δανεισμός θα κοστίσει 1.500.000 ευρώ, ενώ το καλοκαίρι του 2015 η Γιουβέντους θα δώσει 14.000.000 ευρώ αν θέλει να πάρει τα δικαιώματα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Ο 23άχρονος παίζει κυρίως αριστερό εξτρέμ, μπορερί όμως να παίξει και στο κέντρο, αλλά και μπακ, ενώ η Ουντινέζε τον είχε αποκτήσει το 2011 από την Ρίβερ Πλέιτ.

"Ήρθα σε μία σπουδαία ομάδα, στη οποία πρέπει να παίζεις καλά κάθε εβδομάδα. Τώρα απλά περιμένω να ξεκινήσω προπονήσεις και τα τεθώ στην διάθεση του προπονητή", τόνισε ο Αργεντινός μετά τις υπογραφές.

"Προφανώς είναι δύσκολο να μπω στη 11άδα, αλλά μόνο που θα προπονούμαι με τους συμπαίκτες μου θα μαθαίνω από αυτούς".

"Ίσως κάποτε αρχίσω να παίζω. Πρέπει να είμαι έτοιμος να να δείξω τι μπορώ να κάνω. Είμαι γρήγορος παίκτης και μου αρέσει να ντριμπλάρω. Πάντα προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου, να προσφέρω κάτι ιδιαίτερο".

Η παρουσίαση του Ρομπέρτο Περέιρα...

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ