ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προβάρει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Αντέι

Προβάρει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Αντέι

Ο Λούκα Αντέι είναι το φαβορί για να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στα μετόπισθεν και θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις με τον 23χρονο στόπερ. Στην διάρκεια της Τρίτης θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις για τον Μαμούτε και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο ο Καρέλης.

Στον Λούκα Αντέι φαίνεται ότι καταστάλαξε ο Παναθηναϊκός και ο Αντρέα Στραματσόνι για την ενίσχυση των μετόπισθεν μετά τον τραυματισμό του Σέρχιο Σάντσεθ και την ανάγκη που προέκυψε για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ. Οι εξελίξεις για τον 23χρονο στόπερ αναμένονται άμεσα και δεν αποκλείεται και μέσα στην εβδομάδα το θέμα να έχει κλείσει θετικά για τον Παναθηναϊκό με τον δανεισμό του Ιταλού στόπερ από την Σασουόλο για τους επόμενους 18 μήνες.

Ο Αντέι είναι μια ακόμα προσωπική και σίγουρη επιλογή για τον Αντρέα Στραματσόνι ο οποίος γνωρίζει καλά τον παίκτη και τον εμπιστεύεται. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρχει και ένας ακόμη παίκτης με τον οποίο συζητούν οι πράσινοι το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει ακόμα.

Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για Μαμούτε

Η επιστροφή των πράσινων από την Μυτιλήνη το βράδυ της Δευτέρας και η παρουσία των Φύσσα, Βόκολου στην Αθήνα αναμένεται να φέρει και την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Γιούρι Μαμούτε. Στην διάρκεια της Τρίτης (12/1) θα πέσουν οι υπογραφές και θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις από πλευράς τριφυλλιού ενώ δεν αποκλείεται ο Μαμούτε να βάλει και τα πράσινα πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση.

Αναχωρεί για Βέλγιο ο Καρέλης

Σε ότι έχει να κάνει τέλος με το Νίκο Καρέλη, την Τρίτη (12/1) αναμένεται να βρίσκεται στο Βέλγιο σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Βέλγοι δημοσιογράφοι και την ενημέρωση που έχουν από την ομάδα της Γκενκ.

Οι υπογραφές στα συμβόλαια ανάμεσα στις δυο πλευρές έχουν πέσει και θα ενεργοποιηθούν μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Καρέλης και φυσικά εφόσον τις περάσει με επιτυχία, όπως και αναμένεται.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ