ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόβα ενδεκάδας στο δίτερμα από τον Στραματσόνι

Πρόβα ενδεκάδας στο δίτερμα από τον Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι παρέταξε στο δίτερμα της Παρασκευής την ενδεκάδα που σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσει στο ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ίσως την επικρατέστερη σκέψη του για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο (16/10) παιχνίδι με την Ξάνθη, φανέρωσε ο Αντρέα Στραματσόνι στο δίτερμα της προπόνησης της Παρασκευής.

Ο Ιταλός προπονητής έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, με εξαίρεση τους Ιμπάρμπο και Ρέις, χώρισε δύο ομάδες, τους "πράσινους" και τους "πορτοκαλί".

Από την επιλογή των παικτών, οι "πράσινοι" προορίζονται για βασικοί και παρατάχθηκαν με διάταξη 4-2-3-1 και οι "πορτοκαλί" είναι οι αναπληρωματικοί και αγωνίστηκαν με σύστημα 3-5-2.

Οι μόνοι που σίγουρα θα αλλάξουν φανέλα βασικού και αναπληρωματικού, είναι οι δύο γκολκίπερ. Αναλυτικά οι δύο ομάδες:

Πράσινοι: Οδ. Βλαχοδήμος, Μέστο, Μολέντο, Σάμπα, Χουλτ, Λεντέσμα, Ζέκα, Εμποκού, Γουακάσο, Λέτο, Μπεργκ.

Πορτοκαλί: Στιλ, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Κουλιμπαλί, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Μαρινάκης, Χουχούμης, Μπουμάλ (Λουντ), Π. Βλαχοδήμος, Ρινάλντι.

Συγκεκριμένα, στην πράσινη ομάδα ο Οδ. Βλαχοδήμος ήταν στην εστία, ο Μέστο δεξιά στην άμυνα, ο Χουλτ αριστερά και οι Μολέντο, Σάμπα στο κέντρο, οι Λεντέσμα και Ζέκα συνέθεσαν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Γουακάσο έπαιξε αριστερά, ο Εμποκού δεξιά, ο Λέτο ως περιφερειακό φορ και ο Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

Ασφαλώς, αυτό δεν σημαίνει πως ο Στραματσόνι δεν εξετάζει εναλλακτικά πλάνα και μπορεί να αποφασίσει κάτι διαφορετικό μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ