ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτεραιότητα και προνόμια στους "Συμμάχους" στα εισιτήρια με Λάτσιο

Προτεραιότητα και προνόμια στους "Συμμάχους" στα εισιτήρια με Λάτσιο
INTIME SPORTS

Τα εισιτήρια για το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Λάτσιο κυκλοφόρησαν με τα μέλη της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" να έχουν προτεραιότητα αλλά και μειωμένες τιμές.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο "σπίτι" του την Κυριακή το βράδυ στο φιλικό με την Λάτσιο και τα εισιτήρια για το παιχνίδι αυτό θα διατίθεται από την Πέμπτη το πρωί.

Η πράσινη ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωση ενημερώνει για την διάθεση τους ενώ τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα έχουν προτεραιότητα και προνόμια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα είναι από την Πέμπτη 01 Αυγούστου τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα Παναθηναϊκός - Lazioπου θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου, την Κυριακή 4 Αυγούστουκαι ώρα 21:00.

Σημείο διάθεσης των εισιτηρίων είναι η ΘΥΡΑ 4στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Οι ημερομηνίες και οι ώρες διάθεσης είναι από την Πέμπτη 01/08 έως και το Σάββατο 03/08 από τις 10:00 έως τις 18:00 και την Κυριακή 04/08 από τις 14:00 έως τις 21:00.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους που συμβάλλουν με την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους στη βιωσιμότητα του Συλλόγου και ανταποδίδει την αγάπη τους με την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα τις δύο πρώτες ημέρες (01/08 και 02/08) αποκλειστικά στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Τις υπόλοιπες ημέρες διάθεσης (03/08 και 04/08), θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους τόσο οι Σύμμαχοι όσο και οι υπόλοιποι φίλαθλοι.

Όλοι οι φίλαθλοι ανεξαιρέτως έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν μέχρι 2 εισιτήρια στο όνομά τους.

Οι Σύμμαχοι θα προσέρχονται στο σημείο διάθεσης για ν' αγοράσουν το εισιτήριό τους με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να εγγραφούν Μέλη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, μπορούν να προσέρχονται από την πρώτη κιόλας ημέρα διάθεσης (Πέμπτη 01/08) στη ΘΥΡΑ 4 και με την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας να κάνουν την εγγραφή επί τόπου και να προμηθεύονται τα μειωμένα εισιτήρια του αγώνα.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ: 6, 7, 13 και 14, Σύμμαχοι 5 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 10 Ευρώ.

ΘΥΡΕΣ: 1, 12, 8, 5Β και 5Γ, Σύμμαχοι 8 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 15 Ευρώ.

ΘΥΡΕΣ
: 2, 4, 5Α, 9 και 11, Σύμμαχοι 10 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 20 Ευρώ.

ΘΥΡΑ
: 10, Σύμμαχοι 20 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 40 Ευρώ.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της Ομάδας πως θα συνεχίσει την πολιτική των προσφορών, των εκπτώσεων και των δώρων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, επιθυμώντας ν’ ανταποδώσει τη στήριξη και την αγάπη των φιλάθλων σε μία κρίσιμη και σημαντική περίοδο για τον Σύλλογο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ