ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτεραιότητα στις πιο επείγουσες οφειλές στον Παναθηναϊκό

Προτεραιότητα στις πιο επείγουσες οφειλές στον Παναθηναϊκό

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό προσπαθούν να βρουν χρήματα για να κλείσουν τις εκκρεμότητες που μπορούν να προκαλέσουν αφαίρεση βαθμών.

Η προτεραιότητα της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι η τήρηση των διακανονισμών προς τους παίκτες που μπορούν να προκαλέσουν  αφαίρεση βαθμών. Όπως παραλίγο να συμβεί με τον Στάθη Ταυλαρίδη στις αρχές του Οκτωβρίου...

Όμως, η έλλειψη ρευστότητας δεν έχει επιτρέψει την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων προς τους Ταυλαρίδη, Τελάντερ, Εσιέν, Τοτσέ και Βέμερ. Στους ποδοσφαιριστές οφείλονται χρήματα από τη δόση του Οκτωβρίου και πλέον, έχει "διπλώσει" και η δόση Νοεμβρίου, αυξάνοντας την οφειλή.

Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού έχουν επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους των παικτών και ζήτησαν λίγη υπομονή. Σε πρώτη φάση, την εξασφάλισαν αλλά είναι άγνωστο για πόσο καιρό. Ιδίως, αν στο μεταξύ προστεθούν και άλλοι πιστωτές στη σχετική λίστα.

Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τους "πράσινους" διοικούντες. Συνολικά, χρειάζονται περίπου 160.000 ευρώ για να καλύψουν τις πιο σημαντικές υποχρεώσεις και προς το παρόν, δεν τα διαθέτουν...

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24